Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
Eu nu as avea incredere sa cumpar de pe un shop on-line daca nu se vede bine intr-un anumit browser, as considera ca daca nu este in stare sa faca ceva asa simplu, pot avea mari probleme de securitate.
cred că dacă aș avea IE6 ultimul lucru la care m-aș gândi este ca alții au probleme de securitate.
să ne gândim un pic la profilul unui utilizator de IE6 și vom înțelege, sper eu, că nu este un client pentru un magazin online
-în primul rând are un computer vechi (IE7 a fost lansat în octombrie 2006) - nu investește în tehnologie, hardware
-neavând acces la updateuri - altfel Microsoft l-ar fi "ajutat" să treaca la IE7. Asta înseamnă că are Windowsul piratat (80-90%, estimare proprie), sau updateurile sunt dezactivate. - nu investește în software
-nu este cunoscător (sau măcar interesat) de tehnologii noi, și nu are prieteni care să-l împingă de la spate (altfel ar fi avut Firefox măcar). Vi se pare că un asemenea personaj ar face cumpărături de pe net?
Deci, eu nu consider că redirectându-l către o altă pagină pierd un client, ci mai mult că-i fac un bine. Dacă chiar e un utilizator "inocent", doritor de cumpărături online, e posibil să ia informațiile servite ca un sfat bun, și să treacă altă dată cu o comandă.