@Befree, in mare iti dau dreptate. Exceptand pasajul in care ma faci Carcotas. Cred ca am fost unul din cei care a incercat sa discute constructiv cu tine (cu toate ca m-ai facut pana acum prost si apoi penibil ).
Eu inteleg ca e marketing pur, nici n-am zis ca n-ar fi... adica si intr-o teapa ai nevoie de marketing ca sa pacalesti omul.
Problema e insa cum faci marketingul asta... Ti-am mai zis: una e sa o faci pe o nisa pe care o stapanesti si sa fii cel mai bun acolo (uite, pe Adwords) si alta e sa cauti sa speculezi fiecare potential de naivitate al unui om disperat.
Nah, nu vreau sa par eu marele moralist, ca poate si eu am fortat limitele la un momentdat. Insa iti spun de exemplu ca la un momentdat cautam si eu cum sa scap de ochelari (ma obisnuiam greu cu ideea lor acum cativa ani) pt ca vazusem astfel de site-uri. Cu toate ca doctorul mi-a zis ca "aia e"... o sa fiu in ochelarist si n-am ce face (nu sunt un miop, ci pur si simplu am un minus... sa-i zicem firect pt cineva care sta la calculator mai toata ziua), pe site-ul respectiv mi se GARANTA ca daca le cumpar ghidul voi scapa de ochelari cu nustiu ce antrenamente. Evident ca nu l-am cumparat, insa cei care il cumpara?