Pagina 6 din 9 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 84

Subiect: Cum se incearca sa se faca bani

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

@Befree, in mare iti dau dreptate. Exceptand pasajul in care ma faci Carcotas. Cred ca am fost unul din cei care a incercat sa discute constructiv cu tine (cu toate ca m-ai facut pana acum prost si apoi penibil ).

Eu inteleg ca e marketing pur, nici n-am zis ca n-ar fi... adica si intr-o teapa ai nevoie de marketing ca sa pacalesti omul.

Problema e insa cum faci marketingul asta... Ti-am mai zis: una e sa o faci pe o nisa pe care o stapanesti si sa fii cel mai bun acolo (uite, pe Adwords) si alta e sa cauti sa speculezi fiecare potential de naivitate al unui om disperat.

Nah, nu vreau sa par eu marele moralist, ca poate si eu am fortat limitele la un momentdat. Insa iti spun de exemplu ca la un momentdat cautam si eu cum sa scap de ochelari (ma obisnuiam greu cu ideea lor acum cativa ani ) pt ca vazusem astfel de site-uri. Cu toate ca doctorul mi-a zis ca "aia e"... o sa fiu in ochelarist si n-am ce face (nu sunt un miop, ci pur si simplu am un minus... sa-i zicem firect pt cineva care sta la calculator mai toata ziua), pe site-ul respectiv mi se GARANTA ca daca le cumpar ghidul voi scapa de ochelari cu nustiu ce antrenamente. Evident ca nu l-am cumparat, insa cei care il cumpara?
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 22nd October 2010 la 01:08.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

BeFree este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    37
    Posturi
    215
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    citat din descriere de pe 2parale.ro

Conform ratei de conversie pe care ai specificat-o acolo 5%, inmultim cu un minim de 100 comenzi/zi, rezultatul rezulta 2000 unici pe zi.
    Si aici este vorba de o mare minciuna, site-ul tau din extimarile mele folosind diverse metode are undeva intre 80 si 150 de vizitatori pe zi, poate ne spui tu traficul mai exact.
    Nu stiu cum de ai reusit sa ii faci sa te accepte cei de la 2parale in sistem, poate ne spune cineva din interior.
    Lovelife, contul de pe 2parale nu este al meu, este detinut de SC Beta BIZ SRL, a spus-o un baiat destept mai sus, a spus-o si ala care are abilitatea de a cauta pe Google. Nici nu stiu ce sa mai zic, sa te mai fac prost inca odata, sa nu te mai fac...Oricum tu stii mai bine!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Fium Vezi Post
    Sunt mult astfel de site-uri, citeam pe un forum ( nu mai stiu exact care ) unde se plangeau cativa cumparatori de faptul ca aceea brosura se putea returna daca erau nemultumiti insa telefonul cu pricina este inchis tot timpul si astfel promisiunea ca daca esti nemultumit iti primesti banii inapoi nu e respecata. Ceea ce deja este infractiune. Nu ma refer la cazul de fata nu stiu daca firma de mai sus are aceasta practica.
    Daca nu stii sigur ca este vorba despre noi, la ce mai vorbesti? Ca sa ce?

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de BeFree Vezi Post
    Nu am zis nicaieri ca acel ghid despre adsense este scris de altcineva. Vezi cum vorbesti total aiurea? Esti atat de sigur ca ai dreptate cand spui prostiile astea...doamne, ceva de speriat cu voi!
    De ce te ataci atata? Ti se pun intrebari simple... daca ai ales sa raspunzi, raspunde punctual si civilizat. Daca nu, plecam fiecare in treaba noastra...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    37
    Posturi
    215
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Problema e insa cum faci marketingul asta... Ti-am mai zis: una e sa o faci pe o nisa pe care o stapanesti si sa fii cel mai bun acolo (uite, pe Adwords) si alta e sa cauti sa speculezi fiecare potential de naivitate a unui om disperat.
    Spune-i asta lu' Richard Branson, de exemplu.

Evident ca nu l-am cumparat, insa cei care il cumpara?
    Site-ul tau despre pariuri este urat, nu are nici o utilitate si este o mare teapa pentru ca foarte multi pariaza si pierd o gramada de bani bazandu-se pe ponturile tale...Spun asta, desi nu stiu nimic depsre site-ul tau, nici nu l-am vizitat.

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    30

Implicit

Pentru

BeFree

Sa inteleg ca am nevoie de aprobarea ta pentru a posta pe forum ?..............nu stiam.
    Aceeasi promisiune de rambursare a banilor parca o aveau si produsele tale...........Cati ar fi fost tentati sa ceara banii inapoi ?

Eu zic ca 100%................cati au primit ?.....Poate ne spui daca tot te-a deranjat comentariul meu.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    37
    Posturi
    215
    Putere Rep
    34

Implicit

De ce te ataci atata? Ti se pun intrebari simple... daca ai ales sa raspunzi, raspunde punctual si civilizat. Daca nu, plecam fiecare in treaba noastra...
    Nu era o intrebare simpla. Omul m-a facut mincinos, desi habar nu avea despre ce vorbeste!

O intrebare simpla era : "Cursuri Engleza" - SC BETA BIZ SRL vinde 100 de pachete pe zi desi nu are traficul necesar, ne poti da mai multe detalii despre asta (asta in cazul in care ERAM EU cel care detina firma repsectiva) - dar ala a venit si mi-a dat direct cu ea in fata : "l-am prins pe hot"

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Spune-i asta lu' Richard Branson, de exemplu.

Site-ul tau despre pariuri este urat, nu are nici o utilitate si este o mare teapa pentru ca foarte multi pariaza si pierd o gramada de bani bazandu-se pe ponturile tale...Spun asta, desi nu stiu nimic depsre site-ul tau, nici nu l-am vizitat.
    Hai sa ne intelegem, trecand peste ironia ta "Fina" (NOT!) cu site-ul meu de pariuri (care btw, are rata pozitiva a ponturilor oferite) Doctorul spune ca nu se poate (si el ma vede, ma examineaza), iar tu pe site imi spui ca se poate. Eu pe cine sa cred?

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    37
    Posturi
    215
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Fium Vezi Post
    Pentru

BeFree

Sa inteleg ca am nevoie de aprobarea ta pentru a posta pe forum ?..............nu stiam.
    Aceeasi promisiune de rambursare a banilor parca o aveau si produsele tale...........Cati ar fi fost tentati sa ceara banii inapoi ?

Eu zic ca 100%................cati au primit ?.....Poate ne spui daca tot te-a deranjat comentariul meu.
    M-a deranjat comentariu tau pentru ca ai venit si ai zis ceva de genu : Am cumparat de la Interex o paine, era plina de mucegai, deci Kaufland sunt niste nenorociti!

Hai sa ne intelegem, trecand peste ironia ta "Fina" (NOT!) cu site-ul meu de pariuri (care btw, are rata pozitiva a ponturilor oferite) Doctorul spune ca nu se poate (si el ma vede, ma examineaza), iar tu pe site imi spui ca se poate. Eu pe cine sa cred?
    Crezi doctorul, normal, dar ce se intampla in cazul in care ebook-ul pe care-l vand eu chiar a avut rezultate la altii?

Apropo,

(care btw, are rata pozitiva a ponturilor oferite)
    Ce s-a intampalt cu cei care n-au castigat banzadu-se pe ponturile tale? Au pierdut, deci esti HOŢ si dai ţepe la oameni!

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Crezi doctorul, normal, dar ce se intampla in cazul in care ebook-ul pe care-l vand eu chiar a avut rezultate la altii?
    Si atunci de ce ma minti pe site?

Numele meu este Danut Burlan si daca imi vei acorda 7 minute din timpul tau iti voi dezvalui ce trebuie sa faci pentru a putea scapa de ochelari sau de lentile de contact, garantat 100%.
    Cum imi garantezi TU mie?

Btw, asta nu e si ilegal?

Ce s-a intampalt cu cei care n-au castigat banzadu-se pe ponturile tale? Au pierdut, deci esti HOŢ si dai ţepe la oameni!
    Pe site-ul meu scrie un disclaimer in care nu numai ca nu le zic oamenilor ca vor castiga GARANTAT, ci li se spune ca ponturile pot fi gresite in unele cazuri si sa nu se bazeze exclusiv pe informatiile de acolo.

Tu insa imi GARANTEZI ca ma scapi de ochelari. Vezi tu, e o diferenta intre noi... sau chiar doua. a doua e faptul ca eu ti-am citit site-ul, dar tu nu te-ai uitat pe al meu
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 22nd October 2010 la 01:25.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    37
    Posturi
    215
    Putere Rep
    34

Implicit

Si atunci de ce ma minti pe site?

Cum imi garantezi TU mie?

Btw, asta nu e si ilegal?
    Cum adica te mint? Am zis eu undeva NU merge la doctor, ala te minte, doar eu sunt cel care te va ajuta. Unde e minciuna, daca acel ebook chiar functioneaza?

Iti garantez ca daca vei face ce scrie in carte vei avea succes, in caz contrariu poti cere banii inapoi. E ATAT DE SIMPLU!

"Garantat 100%" este un cuvant foarte puternic in Internet Marketing...o sa fac un ebook si despre asta, chiar ma pricep la copywriting - na, ca mi-ai mai dat o idee.

Si daca-ti dau banii inapoi, unde mai este ilegalitatea?

Gata, serios, chiar crezi ca duce undeva discutia asta? Tu o ai pe a ta, eu o am pe a mea. Toti suntem fericiti! - poate fac o carte si despre fericire, multi tristi pe forumu asta....

Vezi ca nu mi-ai raspuns la :

Ce s-a intampalt cu cei care n-au castigat banzadu-se pe ponturile tale? Au pierdut?????

Ai zis ca nu ai o rata de succes de 100%

Esti HOŢ si dai ţepe la oameni!

Pe site-ul meu scrie un disclaimer in care nu numai ca nu le zic oamenilor ca vor castiga GARANTAT, ci li se spune ca ponturile pot fi gresite in unele cazuri si sa nu se bazeze exclusiv pe informatiile de acolo.

Tu insa imi GARANTEZI ca ma scapi de ochelari. Vezi tu, e o diferenta intre noi... sau chiar doua. a doua e faptul ca eu ti-am citit site-ul, dar tu nu te-ai uitat pe al meu
    Am si eu disclaimer pe site, probabil nu l-ai vazut :

Informatiile prezentate in acest site nu sunt tratamente medicale miraculoase, nu inlocuiesc consultatia medicului si tratamentele naturiste sau medicamentoase.

Va recomandam sa consultati intotdeauna medicul atunci cand puneti in practica informatiile prezentate in acest site.

Informatiile prezentate pe acest site se refera la metode si tehnici testate si la experiente individuale, rezultatele putand sa difere de la individ la individ.
    Diferenta dintre noi este evidenta, ai dreptate. Tu nu vezi nici cu ochelari, desi ai fost pe site-ul meu

Hai c-am fost rau. Mai merit un avertisment, nu-i asa Cristi?
    Ultima modificare făcută de BeFree; 22nd October 2010 la 01:44.

Pagina 6 din 9 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Uu tool ca sa faca social bookmarking ...
    De w3bmaster în forumul Utile
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th February 2009, 17:28
  2. Se incearca resuscitarea netbridge?
    De FireEyes în forumul Bar, lobby...
    Ultimul Post: 21st August 2006, 14:08
  3. Microsoft incearca sa faulteze Google
    De Razvan Pop în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd August 2005, 14:56
  4. Yahoo incepe sa faca bani si din site-urile altora
    De Toto în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 20th June 2005, 16:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •