Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 39

Subiect: Site-urile membrilor si a "posibililor" membri.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit Site-urile membrilor si a "posibililor" membri.

De ce toate lumea in ziua de astazi, face site-uri despre "avatare", "invizibilitate pe yahoo", "jocuri", "bancuri", si cam atat ?
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    738
    Putere Rep
    35

Implicit

Modul cel mai simplu de a atrage vizitatori ?
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

cand ai 15 ani doar la asta iti sta capul

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Hobart Vezi Post
    Modul cel mai simplu de a atrage vizitatori ?
    Oare este ? Si ce face toata lumea cu vizitatorii astia ? Adica este de ajuns pentru cei care au astfel de website-uri, doar sa aiba vizitatori ? Nu trebuie si un scop ? Profit ?
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    30

Implicit

Fiecare dezvolta site-uri pe un domeniu care ii este cat da cat cunoscut, cei care duc lipsa de cele necesare.....ori ajung sa plagieze sau dezvolta site-uri pe nise gen : bancuri, avatare, etc.........
    Am un Blog

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    738
    Putere Rep
    35

Implicit

Eu personal nu am nici un asemenea site dar asa presupun.

Au nevoie de vizitatori pentru vanzarea de linkuri, bannere si AdSense.

Asta e publicul din Romania, orientat spre destindere cand vine vorba de internet si oamenii se adapteaza cerintelor
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    235
    Putere Rep
    32

Implicit

Din acelasi motiv pentru care foarte multi dintre cei care isi fac un blog sau incearca sa scrie un articol pe un blog colectiv sunt dusmani inraiti ai cratimei si virgulei: lipsa de educatie.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Cred ca e vorba de altceva. Cand cineva aude prima data de mirajul acesta al online-ului se gandeste ce-ar putea face si el cel mai usor. E usor sa iei avatare dintr-un loc si sa le pui la tine. Muzica la fel. In plus cred ca iti face bine si la motivatie: traficul creste relativ usor, iti gasesti parteneri mult mai usor, etc.
    Probabil ca citind un ghid seo in care i se recomanda sa-l updateze zilnic, i se va parea mult mai usor sa adauge continut usor (sa adaugi o melodie dureaza maxim 5 minute cu toate campurile din wordpress completate, in timp ce un articol documentat intr-o nisa mai selecta dureaza si 1-2h).

Eu nu vad o problema in a incepe cineva cu un site pe o nisa de doi lei. Am avut si eu la inceput (mi se parea totul mai usor atunci) si inca mai sunt unele care au ramas abandonate dar mai produc cate ceva (1-2-3$ pe zi sa zicem, dar ideea e ca-i iau, nu-i dau ). Nu nisa in sine e problema, ci problema e cand lumea nu evolueaza... Daca a avut sansa sa invete cateva chestii (seo, promovate, chiar si ceva programare), chiar si pe un site din asta de muzica sau chiar unul mai ilegal, mai bine te duci cu cunostintele (si eventual banii ) spre o nisa mai solida si mai curata. In schimb unii prefera sa duca totul la extrem (seo-spam) pana se duce dracul site-ul sau mai rau... contul adsense. Pentru ca aici e problema de fapt... pe o nisa ca aia risti sa ti se taie craca de sub picioare cat ai zice peste. Si exemple s-au vazut si aici pe seopedia (unii vindeau site-uri bazate pe castigurile a 10-12x adsense/luna, urmand ca in 1-2 luni sa vina sa ne ceara sfaturi in legatura cu alternative la adsense, pt ca contul sau site-ul fusese banat).

@mamulea. Cred ca e o generalizare nefericita...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    34
    Posturi
    371
    Putere Rep
    31

Implicit

Pentru ca unele nise, cum sunt jocuri, atrag foarte multi vizitatori si daca stii putin se poate scoate si profit, dar nu indeajuns astfel incat sa ti se aprecieze munca depusa pe acel site.Din pacate eu m-am axat doar pe aceasta nisa, dar incet incet sar pe altele, in viitorul apropiat.

@Nosfer
    Nu trebuie sa ai 15 ani ca sa faci un asemenea site.Sunt si site-uri de calitate din aceste nise, care merita tot respectul dar desigur sunt si site-uri facute doar de dragul de avea site, spam-uri pana peste cap si alte site-uri aruncate pe net si lasate balta si strica concurenta, pentru ca ca prin absurd, te lupti cu ele sa le „intreci”.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

In general sunt facute de persoane care fie sunt foarte putin experimentate, si aud cum se scot milioan de dolari din site-uri (o amica de a mea a venit la mine sa ii invat baiatul de 18 ani sa foloseasca adsense ca a cumparat el o carte cu 100$ in care scria cum devii bogat online in cateva luni)
    Apoi totul pare usor mia ales dupa ce citesc cateva carti de seo din alea la kg, in care se spune ca pui bolduri, link-uri, h1, si alt si ajungi in prima pagina.
    Astfel de persoana nu au experienta in nimic, poate doar in cetuit pe mess, jucat jocuri, ascultat muzica si altele de genul asta si normal ca fac site-uri in ceea ce se pricep
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. "how-to" Pentru Raportarea Site-urilor Romanesti Care Fac Spam
    De Cristian Mezei în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 28th September 2011, 22:57
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 21:33
  3. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 16:28
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 10:01
  5. "suge" Sau "fura" Trafic ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th December 2005, 14:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •