Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 39

Subiect: Site-urile membrilor si a "posibililor" membri.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Pai nisele astea au printre cele mai cautate cuvinte cheie romanesti, asta inseamna volum si bani.

Mi se pare interesant ce fac "copii" astia din moment ce au urcat un site si il pastreaza la o cautare cu o concurenta mare si cu un volum care aduce venituri mari.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    38

Implicit

Cred ca fiecare dintre noi a trecut printr-o etapa ca asta. Poate ar trebui sa ne gandim la cate stiam si noi, in momentul in care am auzit prima data cuvantul asta... seo sau promovare web si ce ne bubuia mintea sa facem cu primele "cunostinte seo". Unii raman la stadiul acela, altii admit ca un site de statusuri mess nu prea poate fi monetizat si incep sa citeasca tutoriale + sa experimenteze si cu timpul devin asa numiti "experti seo".
    Ultima modificare făcută de doro; 22nd August 2010 la 09:09.

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    643
    Putere Rep
    34

Implicit

1. Nu au imaginatie, si se copiaza unii pe altii
    2. Nu au vointa sau cunostintele necesare realizarii de continut original si util
    3. Cu totii lucram online deoarece vrei $ multi. Insa majoritatea persoanelor neexperimentate cred ca traficul mare, indiferent de natura acestuia aduce de la sine si venituri uriase.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    863
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu nu inteleg de ce unii din cei care au postat aici au o atitudine superioara(poate chiar jignitoare). Si mai ales sunt curios cati au realizat ceva original.

Acum cativa ani erau la moda directoarele si forumurile. Aapoi s-a trecut la avatare,jocuri, manele, subtitrari. Iar acum s-a ajuns la yahoo scanner, filme online si mai stiu eu ce. In general se fac siteuri in functie de care e cerinta pietii.

Apoi, majoritatea care realizati siteuri, le faceti pentru bani nu ? Pentru a avea un profit. La fel si baietii cu siteurile de jocuri, au aceasi motivatie. Ca se orienteaza bine sau rau (tinand cont ca e o concurenta foarte mare acolo) treaba lor.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Ma simt cam nasol stiind ca si eu am un site de jocuri.. parca cineva ma ia peste picior, dar e ok, asa e in viata trebuie sa trecem peste Sa spunem ca imi plac copii si incerc sa le indeplinesc o satisfactie, aceea de a se juca. (Nu, nu am 15 ani laule )
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Dragos, nu este vorba despre a lua peste picior pe nimeni. Eu nu am inceput thread-ul asta cu ideea ce cei care au astfel de site-uri sunt "X" sau "Y".

Doar eram foarte curios ce atrage pe ATAT de multe lume, nisa asta. Jocuri, muzica, id-uri de messenger, inviziblitati, si asa mai departe.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Eu nu sunt atras de nisele astea... pur si simplu nu ma reprezinta...

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    38

Implicit

Cand mintea iti sta doar la bani.. atunci singurii termeni care isi gasesc locul in ecuatia ta (de castig) sunt cererea si oferta
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Dragos, nu este vorba despre a lua peste picior pe nimeni. Eu nu am inceput thread-ul asta cu ideea ce cei care au astfel de site-uri sunt "X" sau "Y".

Doar eram foarte curios ce atrage pe ATAT de multe lume, nisa asta. Jocuri, muzica, id-uri de messenger, inviziblitati, si asa mai departe.
    Pe mine m-a facut sa achizitionez un singur site de jocuri placerea de a-i face pe copii sa se joace intr-un loc frumos. M-am gandit si la un eventual profit pe viitor din site, dar momentan nu ma stresez cu site-ul, am altele in derulare. Cat despre restul care au tot felul de site-uri de acest gen, pot spune ca vad cuvintele cheie atat de cautate si asta ii determina sa isi faca Nspemii de site-uri de acest gen. Care mai de care mai urat, neaccesibil s.a.m.d, le urasc! Cat despre id-uri, m-am am un site cu o platforma home-made care tot asa l-am facut in ideea ca imi place sa interactioneze tinerii intre ei. Daca in ziua de astazi e generatia haifaiv, y!m etc. atunci asta le dau, nu are rost sa-i educ eu pentru ca o sa fie un esec.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Recitind threadul mi-am dat seama de un motiv fundamental care alimenteaza existenta site-urilor de genul. E vorba de cerere si oferta fratilor Daca lumea cere jocuri, degeaba le dam cultura... daca lumea vrea manele, degeaba le dam muzica clasica.
    Ideea e ca, la varful acestor site-uri sunt lucrari profesioniste, unde se munceste, iar profitul e pe masura (cel putin traficul arata bine...).
    Cum ziceam insa, multi se baga la inceput pe nisele astea tocmai pt ca e usor si e loc pentru toata lumea...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. "how-to" Pentru Raportarea Site-urilor Romanesti Care Fac Spam
    De Cristian Mezei în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 28th September 2011, 22:57
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 21:33
  3. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 16:28
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 10:01
  5. "suge" Sau "fura" Trafic ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th December 2005, 14:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •