Expandables
*SPOILERS PRE-WARNING* (un pic mai jos, paragraful 3)
Pai ma gandeam si eu ca o sa fie un film super betonist, dupa actorii care joaca in el (desi lipseste my favorite, JCVD), cand colo pe la jumatea filmului ma auto-intreb "The fuck??? Am I really watching this shit?!?" Mai trece un sfert din film, si ma minunez si mai mult cat de prost poate sa fie acest film 
Ideea de baza a filmului putea fi conceputa de un copil din clasa a III-a, niste oameni rai dar oarecum buni omoara fffff multi oameni rai punct. Scenariul este 99% un template din categoria filme cu impuscaturi, probabil au schimbat numarul si numele caracterelor si gata.
*SPOILERS* (de aici inainte)
Incepe cu o mini-misiune cand oamenii nostri sunt pictati ca niste super grei care omoara tot ce misca fara ca ei sa pateasca nici pe dracu, insa bineinteles ca au si ei partile lor negative, apoi primesc o misiune cam belea pe care nu stiu sigur daca sa o iau sau nu, dar pana la urma o ia, apoi este introdus motivul gagicii care se conecteaza cu eroul principal, se bat putin cu inamicii, apoi revin sa-si refaca fortele si sa faca planul de bataie, Mickey Rourke are o scena plictisitoare si lunga ca plm cand poveste nu stiu ce aberatii, dupa care revin pe pamantul inamicilor infiltrandu-se folosind un instructiunile unui coleg tradator dar care pana la urma nu e tradator, apoi se duc ii omoara pe toti, salveaza gagica evident si se intorc acasa, gagica evident ramanand pentru ca acolo e casa ei.
Pur si simplu filmul nu are absolut nici un sens, nici o intriga, 90% din timp te uiti la unii cum se bat sau cum se impusca cu altii, iar restul umpluturii e si mai plictisitoare; feeling = zero. O aberatie... zici ca e copiat dupa ultimul Rambo. Sylvester Stallone ar trebui sa se lase de regizat si sa iasa odata la pensie.
Din genul filme cu impuscaturi, primele filme Rambo (1-3) sunt opere de arta, extrem de bine fabricate, cu poveste si muzica si feeling care chiar "te prinde". Si asta e tot in aceeasi oala, la capatul opus al clasamentului.
Waste of time, mega fail. Nu-mi vine sa cred ce scor are pe IMDB.
Ultima modificare făcută de WeaselMan; 30th August 2010 la 02:15.
Motiv: item has failed dependencies
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD