Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 39 din 39

Subiect: Site-urile membrilor si a "posibililor" membri.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    LA mine se vede roz viitorul, si chiar se simte bine, depinde in ce directie te uiti si ce faci ca sa ajungi in viitor
    Era vorba in general, de tinerii din ziua de astazi, de adolescenti. Daca tu vezi o pata roz in ei.. inseamna ca inca vine iepurasul de paste.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    35

Implicit

am spus asta si sunt ingrijorat pt ca mai ales in domeniile respective se vede cum google nu pune suficient accent pe calitate/originalitate ci mai mult pe cantitate, de aia e usor sa aduni trafic din siteuri de avatare, jocuri, etc si uite asa creste cantitatea dar scade calitatea

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Eradu Vezi Post
    am spus asta si sunt ingrijorat pt ca mai ales in domeniile respective se vede cum google nu pune suficient accent pe calitate/originalitate ci mai mult pe cantitate, de aia e usor sa aduni trafic din siteuri de avatare, jocuri, etc si uite asa creste cantitatea dar scade calitatea
    Man imi pare rau sa o spun dar te inseli amarnic. Cantitatea e data insasi de siteurile din nisa. Unde calitate nu e, asta e, unde e e.. Google trateaza la fel siteurile din aceste domenii. Ce ai vrea matale, ca la cautarea "avatare" sa apara un site de calitate dar din alta nisa (ex: seo, business, etc)???
    De unde vrei originalitate daca exista doar cativa producatori de jocuri flash?
    Ai sa ramai surprins, dar cele mai de succes siteuri din aceste nise nu se remarca nicidecum prin cantitate. Nu cantitatea e totul nici in aceste domenii.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    35

Implicit

Pai de aia spuneam ca google n-ar trebuii sa trateze la fel siteurile respective si sa puna accent cat mai mult pe originalitate. Nu trebuie sa apara ”seo si business la cautarea avatare” trebuie sa apara avatare noi, originale, la orice cautare preferi sa apara siteuri cu continut original, nu acelasi continut mixat in toate... Jocurile hai sa spunem ca sunt un caz mai special acolo se poate pune accent pe uzabilitate sau alte criterii care sa defineasca calitatea unui astfel de site...

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Pe mine m-a facut sa achizitionez un singur site de jocuri placerea de a-i face pe copii sa se joace intr-un loc frumos. M-am gandit si la un eventual profit pe viitor din site, dar momentan nu ma stresez cu site-ul, am altele in derulare.
    Scuze, dar suna prea ideal, bucuria, recunostinta. Join the Army Of Peace daca vrei "copii" (aka din Africa, Irak) "sa se joace intr-un loc frumos " (aka un parc, sau hmm, sa se joace cu mancare, adica sa manance). Da, poate iti plac copii, sa stii ca stau pe site-ul tau etc , dar nu transforma totul in "let's save the planet" pentru ca stii prea bine ca site-urile de jocuri online nu ajuta asa de mult copiii (da, ar ajuta un site in care sa le explice ca mai pot iesi si pe afara).
    Nu sunt ipocrit , recunosc, am si eu site de jocuri,parte pentru ca am vrut sa testez nisa, parte pentru ca imi plac animatiile si am zis ca ar fi cool sa platesc sute de dolari pentru un header super-smecher. Da, sunt mandru de header, nu de nisa.
    Ceea ce aveam de gand era sa atrag vizitatorii din jocuri si sa-i indrept spre chestii partial educative. Cum nu am prea atras asa de multi vizitatori din jocuri am ramas doar cu header-ul cu blink-blinkuri.

Totusi raspunsul meu la intrebarea topiculu: clonarea succesului. Asta e ideea, lumea joaca la loterie, lumea face site-uri de avatare. Cautati pe warez cuvantul "clone", daca cineva face motorul de cautare google si are succes apar altii 10000 cu o clona sperand sa aiba parte de acelasi succes.
    Dintre aceste "succesuri" se pare ca avatare, mp-3 , filme si restul din lista sunt cele mai usoare de realizat de anumiti indivizi ce , atentie, nu trebuie etichetati cu o anumita varsta.

later edit: sunt , hmm, oarecum mandru, ca am inventat un fel de nisa, sa zicem de acest gen, inca tin prima pozitie pe cuvant dar dupa o luna, doua au si aparut clonele (long tailul despre care se vorbea) ... deci inca un argument pt clonarea fiind motivul.
    Ultima modificare făcută de Prometeu; 27th August 2010 la 07:21.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Era vorba in general, de tinerii din ziua de astazi, de adolescenti. Daca tu vezi o pata roz in ei.. inseamna ca inca vine iepurasul de paste.
    Eu zic ca e o chestie oarecum normala/fireasca. Singura diferenta fata de generatiile anterioare e ca acum e mai vizibila chestia asta. De ce? Pentru ca avem mijloace multe de a propaga o prostie. Da, poate ca tocmai aceste mijloace amplifica situatia asta "ne-roz" si atitudinea unora, dar eu zic ca cine e capabil se schimba la cand ajunge la o anumita varsta.

Si eu scriam de exemplu acum 7-8 ani cu sh si tz si k si alte bazaconii. mi se parea "cool", dar cand am realizat ca sunt penibil in unele situatii am zis ca e cazul sa nu mai fiu (si sa scriu normal). Si ca mine probabil sunt multi care au "trait" asta.

Viitorul nu e roz, dar nici gri... e ceva si mai "intermediar".
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    41
    Posturi
    447
    Putere Rep
    37

Implicit

Pai si acum cativa ani toate lumea facea forumuri (phpbb ftw!) si mai apoi bloguri, site-uri de bancuri si anunturi... aaa da, si magazine online

Asta e, tre' sa incepi de undeva, nu merge sa faci un super site betonist din prima.
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

mai ganditi cand vorbiti ma auzi page rank nu are nici o importanta sti macar cum se calculeaza page rank si ce functii are? Page rankul e foarte important mai ales in indexare n00bilor si daia se inscrie lumea in dmoz pentru transfer de page rank
    Un comentariu pe blogul meu facut de un tip de facea link building pentru jocuri888.info

Fara comentarii.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    35

Implicit

Copii astia nu pot sta sa citeasca si sa invete calumea ca se-ndoapa numai cu divertisment si junk food si au ajuns hiperactivi, ( ceva de genul asta ), nu poti astepta lucruri marete de la ei, decat eventual cazaturi oribile cu fata in beton cand se dau cu skateboard-urile sau bicicletele - youtube.com/watch

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. "how-to" Pentru Raportarea Site-urilor Romanesti Care Fac Spam
    De Cristian Mezei în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 28th September 2011, 22:57
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 21:33
  3. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 16:28
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 10:01
  5. "suge" Sau "fura" Trafic ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th December 2005, 14:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •