nu cred ca e vorba de timp, hai sa fim serios iti poti face 30 de min pe zi sau la o sapt sa scrii ceva, daca ai vrea ...
insa problema cred ca e alta ... nu prea mai e nimic de spus (teoretic vorbind) ... as putea sa iti dau un exemplu:
gandeste-te la un pahar gradat, acest pahar sa ii spunem seopedia ... la inceput era aproape gol ... cu timpul tot a crescut a crescut pana cand ajunge la o saturatie, un prag maxim ... iar cei care stiu acum lucruri noi, cred ca le/se folosesc in scopuri personale, iar mai apoi, cand acele "lucruri noi" devin invechite sau mai corect sunt inlocuite cu altele, mai noi, sunt aruncate pe piata la mase ... asta e teoria mea.
un exemplu concret ti-l pot da cu shoemoney care a povestit cum isi targeta traficul din adwords prin keyword-uri complexe; spre ex: in loc de ringtones, un cuvant pe care paria toata lumea si costa sa zicem 0.90 $ clik-ul, el paria pe "lady gaga bad romance ringtone".
o seara faina.

. In general userii de calitate au renuntat in a mai posta pe forum, unii doar mai citesc cate ceva uneori(daca mai ai ce citi).
Răspunde cu citat