am un site penalizat si ultima data a fost accesat de googlebot pe 5 mai
de atunci nu a mai fost vizitat de google
cat timp poate sa dureze acest lucru si daca pot face cumva pentru ca google sa-l reindexeze mai repede?
am un site penalizat si ultima data a fost accesat de googlebot pe 5 mai
de atunci nu a mai fost vizitat de google
cat timp poate sa dureze acest lucru si daca pot face cumva pentru ca google sa-l reindexeze mai repede?
eu am un site, a fost virusat, l-am curatat, i-am dat reconsider la google si au trecut cateva saptamani fara nici un rezultat
tb sa mai astept
aici e mesajul de la google:
We've received a request from a site owner to reconsider how we index the following site: ..........
We'll review the site. If we find that it's no longer in violation of our Webmaster Guidelines, we'll reconsider our indexing of the site. Please allow several weeks for the reconsideration request. We do review all requests, but unfortunately we can't reply individually to each request.
nu cred ca schimbarea contului e o solutie...google m-a dat inapoi pentru cuvantul filme noi de pe primul loc pe pagina 7...daca situl era banat nu mai apare deloc pentru cuvantul filme noi
si eu ma gandesc tot la lucrul asta, sa schimb domeniul
Depinde mult de site, vechimea domeniului, trust, ibl-uri bune.
Eu am avut virusate 4 site-uri aflate pe acelasi host, le-am curatat si le-am dat reconsiderare. Problema s-a rezolvat in 24 ore. Site-urile sunt vechi, promovate corect si cu PR.
Acelasi lucru s-a intamplat cu alt site care nu a fost promovat deloc, nu are likuri catre el. In afara de asta, a stat virusat o perioada buna, proprietarul neocupandu-se de el. A fost curatat si propus spre reconsiderare de mai bine de o sapatamana si inca mai apare virusat la google.
Ar fi bine daca ai putea obtine ceva linkuri bune catre el ..desi nu stiu cine iti da in situatia de fata.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)