Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: O intrebare

Vizualizare arbore

Punct este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    39
    Posturi
    231
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu te fac sa-mi citezi din nimic, am pus o intrebare si mi-ai dat un raspuns... simple as that numa bine

LE: Si nu, nu l-am citit niciodata... pentru ca NIMENI nu tine cont de el... "efectul de turma" functioneaza peste tot... insa superbus o subliniat destul de bine... este un domeniu de interes national, ar fi bine sa va mai ganditi, peste 5 ani poate va deveni un subiect activ... in care se discuta lucruri serioase, nu doar se face offtopic cat de bun ii un webmaster si cat de prost ii celalalt sau ce site am eu si ce site ai tu si etc.

LEE: de mult nu am mai vazut un subiect SERIOS de discutie pe aici... ceva din care sa INVAT ceva... doar: "link exchange, vand site, promovez site si UAO cati bani ceri pe site-ul ala... scump nene, dincolo era mai ieftin!" naspa
    Ultima modificare făcută de Punct; 7th December 2009 la 14:22. Motiv: added some things:-)
    I don't know much...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebare Ip-uri
    De RoManiac în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 12th June 2009, 14:33
  2. Intrebare.
    De Radu V în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th May 2009, 00:28
  3. intrebare
    De cristi-net în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th May 2009, 21:23
  4. Intrebare
    De bogdancr în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th October 2008, 14:02
  5. Am si eu o intrebare...
    De maxxone în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th August 2007, 19:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •