Bine ai revenit, Krumel! O sa te urmaresc (si aici) cu atentie, doar pe Seopedia am auzit prima oara de tine.![]()
Bine ai revenit, Krumel! O sa te urmaresc (si aici) cu atentie, doar pe Seopedia am auzit prima oara de tine.![]()
Mersi Cathubodua de urare.![]()
Prezentarea SEO la Link your business - poate sinteti curiosi de ce s-a intamplat la evenimentul de la Iasi si ce am prezentat.
500 Internal Server Errorpoate sinteti curiosi de ce s-a intamplat la evenimentul de la Iasi si ce am prezentat.
&
Error establishing a database connection
pgabriel f5.
Cade pentru perioade scurte dar isi revine.
Scuze.
Foarte interesanta prezentarea pe care ai facut-o .
Nu stiu daca 100 de cautari saptamanale pentru termopane Iasi reprezinta mult sau putin , dar e clar ca in spatele acestei nevoi de informare sta o cerere de termopane reala ,iar firma care va raspunde acestei nevoi va avea principala sansa de a o transforma in vanzari .
Pai gandeste-te la ce populatie are Iasul si cam care ar putea fi nevoia de termopane, . Sa zicem ca 500 de cautari sint ok ptr o firma daca ar fi la acea cautare. Macar 3 clienti saptamanal din 100 de cautari si tot e bine.
Apoi, daca firmele ar sugera clientilor ca pot fi gasiti si pe web, interesul pentru cautarile pe online ar fi mai mari.
Prezenta online a firmelor de profil ar fi o oportunitate pentru cresterea vanzarilor . Intrebarea e de ce acestea nu fac pasul in online ? Sunt aceste firme de montat termopane , in general firme mici , " nepregatite psihologic " pentru prezenta pe web sau lipsa de informatii ( numar cautari pe denumirea produselor comercializate , costurile ce le implica un site , etc ) este principala cauza ?
Pentru ca sint obisnuite sa aibe un site pentru prezenta web si nu pentru a converti.
In plus, ele doar dau bine pe cartea de vizita, nefiind interesati de a-l folosi cu scop de conversie.
Am vazut alaltaieri un site care inloc sa scrie clar ce vinde si ce face, avea sectiuni despre "viziune", "motivare" si alte pagini inutile.
E posibil ca psihologic sa le frie frica, un site costa, un site nu e asa util, echipa care se ocupa de el trebuie platita, etc. Temeri firesti, dar care sint datorate neducatiei in ceea ce inseamna web-ul.
Trebuie un model pozitiv pentru a prinde curaj.
Ultima modificare făcută de Krumel; 27th March 2009 la 19:34.
Felicitari! Pentru Link your business. Sunt foarte putine evenimente de acest gen care au ca target oamenii de afaceri si nu pustii care vor sa invete SEO... caci din nefericire sa asculti cateva ore aceleasi prostii care le poti citi pe un forum e destul de enervant
Si ma bucur sa vad si oameni din domeniu care chiar inteleg ca rezultatele conteaza si nu numarul de linkuri, taguri h1 h2, si paragrage din pagina...
Apropo.. Salutari tot de la Iasi si bine ai revenit!! Desi nu cred ca am citit vreo postare de'a ta pe forum ca eu folosesc mai multbutonul "New posts" si imi pierd timpul mai mult pe syndk8 imi pare bine sa mai vad ce au de zis oamenii care scriau de seo pe vremea cand lumea intreba ce e ala..
over and out!
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)