Vezi Rezultate Sondaj: Valoare 100 linkuri clasa C

Alegători
25. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • mai putin de 500 euro

18 72,00%
  • 500 euro

4 16,00%
  • 1000 euro

0 0%
  • 1500 euro

0 0%
  • peste 1500 euro

3 12,00%
Sondaj cu Variante Multiple
Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 33

Subiect: Cat ati plati pentru 100 de back linkuri clasa C, curate

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit Cat ati plati pentru 100 de back linkuri clasa C, curate

Doresc sa incep un proeict in care sa creez un pachet special pentru cei care doresc promovare din romania.

100 de site-uri (site 30%, blog 70%) pe nise diverse, dar toate hostate pe ip-uri diferite, clasa C. 50-60 in romania, restu afara.

Din pacate dupa verificarile efectuate, se pare ca nu poti obtine mai mult de 50-60 de ip-uri clasa C diferite. Si astea sunt 30-40 host, restu cumparate.

Ma intereseaza profitabilitatea unui astfel de proiect.
    Cum majoritatea celor de pe forum se ocupa de optimizare, sau doresc sa o faca pe viitor, intrebarea este, cat ati plati pentru cele 100 de linkuri.

Linkuri sunt din content (articol), nu footer, sau site-wide, blogurile nu au activate posibilitatea de coment (deci fara spam). Linkuri curate, de calitate. Doar 3 external link din articol, toate ale clientului.

Content-ul este scris de noi, pe baza unui brief de la client. 3 linkuri, 1 home, 2 internal, din content relevant pentru cuvintele respective.

Linkuri Do-follow, PR cat poate avea un blog sau site nou.

Cum valoarea linkurilor din directoare scade (asa cred eu, no offence) iar puterea blogurilor creste, existenta unui pachet de acest gen este foarte necesara. Pe diverse nise, te poate urca direct in pag 1 in 1-2 luni,sau mai rapid, cumulat cu alte pachete.

Dar e oare rentabila? Asta incerc sa aflu.

Stiu exact costurile necesare, ma intereseaza daca se poate genera profit la sfarsitul unui an.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Proiectul este unul interesant , dar parerea mea este ca in Romania, sau poate chiar nici in afara nu ar avea succes decat daca ai avea un brand super mare, gen sa scoata emag-ul treaba asta sau ceva de genul.

Acum sa iti explic de ce cred asta : Pachetul tau o sa coste poate 500E, si poate isi si merita aceasta suma, dar vine nea caisa care a creat 100 de directoare/bloguri co.cc si cere 50E ,sau servicii dalea de 10mii de backlink-uri la 20E , foarte putini ai gasi in Romania care poate ar cumpara pachetul si astia ar fi cunoscatorii, dar ii poti numara pe degete, iar profit nu o sa faci.

Tu trebuie cumva sa te adresezi publicului care nu stie SEO, dar are ceva banuti ( are un restaurant, un hotel , un magazin online etc, distribuitor), iar aici problema este cea pusa mai sus, din partea lui el doar compara, unul imi da 100 link-uri la 500E , altu imi da 1000 la 50E.

Acum ca sa vorbesc aiurea, iti zic si o solutie din punctul meu de vedere : fa niste teste cu 10 site-uri ( noi, vechi, keyworduri mici/ mari ) si vezi care sunt rezultatele dupa 3 luni, apoi ofera pachetele astea cu o mici promisiuni de genul : o sa ajungi in primii 10 pe un cuvant usor daca nu iti dam banii inapoi, bineinteles trebuie specificat in T&C ca daca nu are seo onpage, sau face el prostii , sau etc etc nu ii mai poti garanta treaba asta .

Pentru ca acum din punctul de vedere al unui cunoscator, daca link-urile alea apar pe bloguri ok, in content, c-class diferite, ancore variate cum trebuie, si puse sa apara 1/zi, nu ai cum sa nu obtii niste rezultate .

In felul asta te-ai diferentia de aia care ofer 10k de link-uri la 10E, si nu promit si nu primesti nimic, dar si de altii care cer 3 mii de euro pe seo si nu promit rezultate, sau te duc in primii 30 .

Nu e piata asa de mare, si nici tu ca brand ca sa poti oferi doar un pachet de link-uri , si afacerea asta sa renteze pentru tine .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    43
    Posturi
    624
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Doresc sa incep un proeict in care sa creez un pachet special pentru cei care doresc promovare din romania.

100 de site-uri (site 30%, blog 70%) pe nise diverse, dar toate hostate pe ip-uri diferite, clasa C. 50-60 in romania, restu afara.

Din pacate dupa verificarile efectuate, se pare ca nu poti obtine mai mult de 50-60 de ip-uri clasa C diferite. Si astea sunt 30-40 host, restu cumparate.

Ma intereseaza profitabilitatea unui astfel de proiect.
    Cum majoritatea celor de pe forum se ocupa de optimizare, sau doresc sa o faca pe viitor, intrebarea este, cat ati plati pentru cele 100 de linkuri.

Linkuri sunt din content (articol), nu footer, sau site-wide, blogurile nu au activate posibilitatea de coment (deci fara spam). Linkuri curate, de calitate. Doar 3 external link din articol, toate ale clientului.

Content-ul este scris de noi, pe baza unui brief de la client. 3 linkuri, 1 home, 2 internal, din content relevant pentru cuvintele respective.

Linkuri Do-follow, PR cat poate avea un blog sau site nou.

Cum valoarea linkurilor din directoare scade (asa cred eu, no offence) iar puterea blogurilor creste, existenta unui pachet de acest gen este foarte necesara. Pe diverse nise, te poate urca direct in pag 1 in 1-2 luni,sau mai rapid, cumulat cu alte pachete.

Dar e oare rentabila? Asta incerc sa aflu.

Stiu exact costurile necesare, ma intereseaza daca se poate genera profit la sfarsitul unui an.
    If you are going to do this thing I will definitely be one of your clients! Good luck with your project.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

sa inteleg ca vrei sa vinzi linkuri permanente in articole, nu linkuri in footer platite lunar? dar de ce sa nu vinzi din ambele? succes vei avea daca si site-urile/blogurile vor fi de calitate.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Linkurile raman permanent pe homepage? Contentul scris de voi e unic pt fiecare din cele 100 de bloguri? Oricum sub 500 euro clar, pt siteuri noi create special pt vanzarea de linkuri, nu as plati mai mult de 5 euro pe articol.

Exista pe com diverse solutii similare, cu preturi mult mai avantajoase si infrastructura mult mai bine pusa la punct.

Pe ro insa cred ca o sa aiba success dpdv a rezultatelor obtinute in google, pt ca netul romanesc e atat de slab incat se rankeaza cu linkuri din directoare, daramite o retea dedicata.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

maldini: promovare in ro, ca business eu cred ca e abia la inceput. Unul dintre viitoarele panda update, v-a diferentia rezultatele din prima pagina intr-un stil GRAV: BEST sites = top 3, si restu. Asa ca se face o diferenta mare intre top 3 si restu, sa nu vb de pag 2 Cereri vor fi din ce in ce mai multe pentru promovare, asa ca incerc sa-mi planific pachetele pt viitor.

PhoeniXman: nu linkuri in footer, permanent in articol, iar pagina nu are alte linkuri pe ea. Asta definesc eu curat. Fara links site wide, fara footer, simplu si curat in articol relevant.

Nic: fie ca e site sau blog, nu raman pe homeage. Content-ul nou este pentru home. Linkurile sunt in articole. Content unic 100%. Pentru pret, analizam la final.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    maldini: promovare in ro, ca business eu cred ca e abia la inceput. Unul dintre viitoarele panda update, v-a diferentia rezultatele din prima pagina intr-un stil GRAV: BEST sites = top 3, si restu. Asa ca se face o diferenta mare intre top 3 si restu, sa nu vb de pag 2 Cereri vor fi din ce in ce mai multe pentru promovare, asa ca incerc sa-mi planific pachetele pt viitor.

PhoeniXman: nu linkuri in footer, permanent in articol, iar pagina nu are alte linkuri pe ea. Asta definesc eu curat. Fara links site wide, fara footer, simplu si curat in articol relevant.

Nic: fie ca e site sau blog, nu raman pe homeage. Content-ul nou este pentru home. Linkurile sunt in articole. Content unic 100%. Pentru pret, analizam la final.
    Din ce stiu eu panda nu are legatura cu promovarea, sau ca nu ai destule backlink-uri .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    Din ce stiu eu panda nu are legatura cu promovarea, sau ca nu ai destule backlink-uri .
    m-am exprimat gresit

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Si cum te-ai gandit sa promovezi siturile/blogurile din retea? Intreb pentru ca daca faci un blog plin de articole platite (se observa relativ usor treaba asta) el nu va ajunge sa aiba trafic sau autoritate. Nu ar fi mai ok sa gasesti bloguri deja existente si sa negociezi cu ei?
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Vezi mai multe detalii despre valoarea unui link aici.
    Ca idee, cel putin pentru mine, conteaza doar pozitionarea paginii pe care vreau link. Adica daca nu e macar in top 20-50 pe expresiile targetate de site-ul de promovat... degeaba.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Suport VISA pentru plati online
    De danielbuca în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 26th October 2010, 08:55
  2. Optimizare clasa php
    De Popescu Marian în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th October 2010, 20:31
  3. Cumpar linkuri pe site-uri de jocuri curate
    De Dragos Nicu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2