Doresc sa incep un proeict in care sa creez un pachet special pentru cei care doresc promovare din romania.
100 de site-uri (site 30%, blog 70%) pe nise diverse, dar toate hostate pe ip-uri diferite, clasa C. 50-60 in romania, restu afara.
Din pacate dupa verificarile efectuate, se pare ca nu poti obtine mai mult de 50-60 de ip-uri clasa C diferite. Si astea sunt 30-40 host, restu cumparate.
Ma intereseaza profitabilitatea unui astfel de proiect.
Cum majoritatea celor de pe forum se ocupa de optimizare, sau doresc sa o faca pe viitor, intrebarea este, cat ati plati pentru cele 100 de linkuri.
Linkuri sunt din content (articol), nu footer, sau site-wide, blogurile nu au activate posibilitatea de coment (deci fara spam). Linkuri curate, de calitate. Doar 3 external link din articol, toate ale clientului.
Content-ul este scris de noi, pe baza unui brief de la client. 3 linkuri, 1 home, 2 internal, din content relevant pentru cuvintele respective.
Linkuri Do-follow, PR cat poate avea un blog sau site nou.
Cum valoarea linkurilor din directoare scade (asa cred eu, no offence) iar puterea blogurilor creste, existenta unui pachet de acest gen este foarte necesara. Pe diverse nise, te poate urca direct in pag 1 in 1-2 luni,sau mai rapid, cumulat cu alte pachete.
Dar e oare rentabila? Asta incerc sa aflu.
Stiu exact costurile necesare, ma intereseaza daca se poate genera profit la sfarsitul unui an.

Răspunde cu citat

Cereri vor fi din ce in ce mai multe pentru promovare, asa ca incerc sa-mi planific pachetele pt viitor.