Vezi Rezultate Sondaj: Valoare 100 linkuri clasa C

Alegători
25. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • mai putin de 500 euro

18 72,00%
  • 500 euro

4 16,00%
  • 1000 euro

0 0%
  • 1500 euro

0 0%
  • peste 1500 euro

3 12,00%
Sondaj cu Variante Multiple
Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 33 din 33

Subiect: Cat ati plati pentru 100 de back linkuri clasa C, curate

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Cam asta e principala problema de rezolvat.
    Bugete sunt, asta nu e problema.
    Ideea e ca tre sa convingi marketingul companiei client ca e mai bine sa investeasca in oferta ta versus campanii facebook, google, neogen, hi5, publicitatea tip banner si evident publicitatea offline (radio, tv, presa scrisa).

Adica te bati pe piata de publicitate... unde ai nevoie de brand. Ori asta costa...
    Bugete sunt, depinde cine decide cum se investesc. Dar sunt destule comenzi sa acopere un astfel de proiect? Comenzile nu vin de la companiile mari, ci prin agentii de publicitate sau firme (consultanti) seo. De aceea incerc sa vad daca exista piata pentru asa ceva pe cel mai important forum de profil.

Daca vor optimizare au nevoie de astfel de servicii, daca vor promovare pentru trafic, atunci cumpara pachete de banners de la site-uri cu trafic mare. Depinde ce strategie au.

Pentru mine, care sunt firma mica, momentan ma intereseaza google, si pe viitor traficul.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Am evitat sa raspund dar cred ca ar iesi prea scump si nu exista certitudinea ca va functiona un timp care sa justifice o investitie mare (dependenta de un singur om, firma care poate inchide oricand pravalia, sau ne trezim ca Google considera ca e o retea care face "trafic" de linkuri organizat in comparatie cu micii traficanti de advertoriale (advertorial = paravan pentru vanzarea de linkuri) :-) si ia atitudine).
    Ultima modificare făcută de 100R; 5th September 2011 la 22:27.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Am evitat sa raspund dar cred ca ar iesi prea scump si nu exista certitudinea ca va functiona un timp care sa justifice o investitie mare (dependenta de un singur om, firma care poate inchide oricand pravalia, sau ne trezim ca Google considera ca e o retea care face "trafic" de linkuri organizat in comparatie cu micii traficanti de advertoriale :-) si ia atitudine).
    In functie de cresterea pietei de online si de intelegerea necesitatii investitiei in optimizare, cereri vor fi. Cat despre google, nu cred ca se coboara la nivelul nostru (.ro). Iti dau zeci de exemple pe nisa de turism, unde se practica neintentionat link farming, cu rezultate foarte bune. Iar atata timp cat linkurile sunt random, niciodata pe acelasi 100 de site-uri, nu imi fac griji din cauza asta. Oricum inainte de achizitie se va oferi sample.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Suport VISA pentru plati online
    De danielbuca în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 26th October 2010, 08:55
  2. Optimizare clasa php
    De Popescu Marian în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th October 2010, 20:31
  3. Cumpar linkuri pe site-uri de jocuri curate
    De Dragos Nicu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2