Postat în original de
lovelife
Am zis autoritate nu
PR, ca asa imi fac si eu X bloguri gratuite pe platformele care ofera asa ceva, si am IP si clase diferite, si am rezolvat problema costurilor de intretinere
Dar promovarea lor inseamna si cresterea autoritatii blogu-ului in google, si de aici rezulta si valoarea link-ului
Pachetul e un add-on la restul de linkuri pe e normal sa le obtii. Nu-ti poti face 100 de bloguri, pe platforme gratuite, sau cel putin nu le-am gasit eu. Cand ai competitie puternica, pachetu de 100 clasa C cred ca te ajuta destul de mult. Intrebarea e, cat merita.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
StarNET
putini cei cu 100 de linkuri externe .. dar da ... prefer un link dintr-o pagina in care sunt 10 link-uri externe .. hai 20 ... dar blogu respectiv e clar facut pentru altceva decat de promovare articole si punere de link-uri

Suprinzator sunt foarte multi, verifica ce oferte sunt pe forum. 10 euro pt un advertorial, in pagina cu 106 linkuri externe? Toate blogurile mai devreme sau mai tarziu trebuie sa genereze venit, si asa apar banners, advertoriale, links...... .
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
1nesco
Cat de unice sa fie in 100 de versiuni?
Atat cat poate permite limba romana si inspiratia celor care le scriu. Atata timp cat nu sunt copiate, din punctul meu de vedere sunt ok.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.