Vezi Rezultate Sondaj: Valoare 100 linkuri clasa C

Alegători
25. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • mai putin de 500 euro

18 72,00%
  • 500 euro

4 16,00%
  • 1000 euro

0 0%
  • 1500 euro

0 0%
  • peste 1500 euro

3 12,00%
Sondaj cu Variante Multiple
Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 33

Subiect: Cat ati plati pentru 100 de back linkuri clasa C, curate

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    PR se pare ca nu este o problema, daca vb de 2-4,pentru un blog. Trafic? Nu ma intereseaza, eu vand linkuri. Nisa pt blog? Content-ul e important, sa-ti apara in rezultate. Pretul il analizez la final si il compar cu ce oferte sunt de actualitate pe piata din romania. Stie Nic ce stie
    Am zis autoritate nu PR, ca asa imi fac si eu X bloguri gratuite pe platformele care ofera asa ceva, si am IP si clase diferite, si am rezolvat problema costurilor de intretinere
    Dar promovarea lor inseamna si cresterea autoritatii blogu-ului in google, si de aici rezulta si valoarea link-ului
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Ce preferi, internal link dintr-un blog cu 10 unici pe zi, dar linkul este din content pe o pagina unde sunt doar 3 linkuri externe, sau un link dintr-o pagina in care sunt 100 de linkurie externe?

Nu sunt chiar asa usor de facut, dezvoltat, populat, ....... sunt costuri maricele. Rostul postului e sa realziez daca e si profitabil.
    putini cei cu 100 de linkuri externe .. dar da ... prefer un link dintr-o pagina in care sunt 10 link-uri externe .. hai 20 ... dar blogu respectiv e clar facut pentru altceva decat de promovare articole si punere de link-uri
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

1 euro articolul unic. x100 = 100 euro - costurile pt content. Si da, gasesc 100 de prs sa scrie la 1 euro un articol. Dar banuiesc ca nu va asteptati sa si vanda, sau sa faca conversie, facand parte dintr-un pachet construit pt linkuri clasa C.
    Doar pentru asta cred ca am 3-6 clienti dispusi sa ofere mai mult, chiar 2-4 euro.
    Chiar ma intereseaza azi o oferta de 100 articole unice despre un anume produs, categorie sau site, de min 200-300 cuvinte.
    Cat de unice sa fie in 100 de versiuni?
    Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 4th September 2011 la 20:30. Motiv: face net figuri
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Am zis autoritate nu PR, ca asa imi fac si eu X bloguri gratuite pe platformele care ofera asa ceva, si am IP si clase diferite, si am rezolvat problema costurilor de intretinere
    Dar promovarea lor inseamna si cresterea autoritatii blogu-ului in google, si de aici rezulta si valoarea link-ului
    Pachetul e un add-on la restul de linkuri pe e normal sa le obtii. Nu-ti poti face 100 de bloguri, pe platforme gratuite, sau cel putin nu le-am gasit eu. Cand ai competitie puternica, pachetu de 100 clasa C cred ca te ajuta destul de mult. Intrebarea e, cat merita.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    putini cei cu 100 de linkuri externe .. dar da ... prefer un link dintr-o pagina in care sunt 10 link-uri externe .. hai 20 ... dar blogu respectiv e clar facut pentru altceva decat de promovare articole si punere de link-uri
    Suprinzator sunt foarte multi, verifica ce oferte sunt pe forum. 10 euro pt un advertorial, in pagina cu 106 linkuri externe? Toate blogurile mai devreme sau mai tarziu trebuie sa genereze venit, si asa apar banners, advertoriale, links...... .

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Cat de unice sa fie in 100 de versiuni?
    Atat cat poate permite limba romana si inspiratia celor care le scriu. Atata timp cat nu sunt copiate, din punctul meu de vedere sunt ok.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Nu-ti poti face 100 de bloguri, pe platforme gratuite, sau cel putin nu le-am gasit eu. Cand ai competitie puternica, pachetu de 100 clasa C cred ca te ajuta destul de mult. Intrebarea e, cat merita.
    Daca in romania sunt cel putin 5 platforme diferite, cred ca daca le cauti pe cele de pe .com aduni mai mult de 100, dar nua sta este important ci cat reusesti sal e promovezi astfel incat site-urile respective sa aiba autoritate si sa aiba valoare
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Super. Votat 500 E, cu mentiunea ca plata se face dupa ce vad/verific cele 100 articole.
    E destul de realtiva afirmatia "Atat cat poate permite limba romana si inspiratia celor care le scriu. Atata timp cat nu sunt copiate, din punctul meu de vedere sunt ok."
    Si aici incep problemele... In cat timp primesc cele 100 articole?
    Mi se spunea 1nesco

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Si aici incep problemele... In cat timp primesc cele 100 articole?

Rostu topicului e sa pot estima daca un astfel de proiect e rentabil sau nu. In momentul in care se strang un nr de voturi acceptabil, atunci o sa inchid topicul si o sa iau o decizie. Eu am niste costuri pentru intretinerea minima a lor, host, domeniu, content, design .... Initial vreau sa le lansez sa-mi promovez site-urile mai usor, si calculat, dar sa am si garatia ca nu-mi dispar linkurile pe viitor. Dar cum costurile sunt maricele, atunci sunt nevoit sa vand pachete pentru cei care se ocupa de promovare. Merita sau nu, asta incerc sa aflu. Vb dupa de comanda

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Tot respectul ca ai inceput cu sondajul si multumiri colegilor pentru argumentari.
    Toti avem interesul sa sprijinim un proiect/serviciu bun.
    Mi se spunea 1nesco

gabi911 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Vârstă
    46
    Posturi
    59
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu zic ca laudabila initiativa ta. Proiectul are niste plusuri si minusuri.
    Ca pasi dificili de realizat vad 3 si anume :
    - Ridicarea a 100 de bloguri, site-uri in asa fel sa aiba autoritate, vechime, etc .
    - Pachetele se adreseaza unor proiecte puternice, ce au bugete mari pentru a da 500 -1500 de euro. Daca gasesti piata e super.
    - 100 de mini articole unice, puse periodic 1,2 pe zi cu linkuri pe cuvinte diferite si spre categorii, articole, produse diferite din site.
    In final ca treaba sa fie ca la carte treaba costa 1500 sau mai mult, dar dupa cum am descris mai sus sa o faci e dificil si costisitor pentru tine.

In rest cred ca sunt multi care ar dori linkuri din articole de pe 100 de bloguri diferite si ridicate, puse in timp spre cuvinte diferite din proiectul lor fara prea multe batai de cap.
    Vezi o galerie de rochii de mireasa pe korina.ro

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de gabi911 Vezi Post
    - Pachetele se adreseaza unor proiecte puternice, ce au bugete mari pentru a da 500 -1500 de euro. Daca gasesti piata e super.
    Cam asta e principala problema de rezolvat.
    Bugete sunt, asta nu e problema.
    Ideea e ca tre sa convingi marketingul companiei client ca e mai bine sa investeasca in oferta ta versus campanii facebook, google, neogen, hi5, publicitatea tip banner si evident publicitatea offline (radio, tv, presa scrisa).

Adica te bati pe piata de publicitate... unde ai nevoie de brand. Ori asta costa...
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Suport VISA pentru plati online
    De danielbuca în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 26th October 2010, 08:55
  2. Optimizare clasa php
    De Popescu Marian în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th October 2010, 20:31
  3. Cumpar linkuri pe site-uri de jocuri curate
    De Dragos Nicu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2