Vezi Rezultate Sondaj: Valoare 100 linkuri clasa C

Alegători
25. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • mai putin de 500 euro

18 72,00%
  • 500 euro

4 16,00%
  • 1000 euro

0 0%
  • 1500 euro

0 0%
  • peste 1500 euro

3 12,00%
Sondaj cu Variante Multiple
Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 33

Subiect: Cat ati plati pentru 100 de back linkuri clasa C, curate

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

alecs: trafic-ul nu ma intereseaza, pentru asta cumperi banners la realitatea
    1nesco: corect, dar intrebarea mea era cat valoarea un pachet de acest gen. Iar pozitionarea nu e un factor relevant in pachetul de ip clasa C. Pe o nisa puternica, vrei link de la concurenta?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

"Content-ul este scris de noi, pe baza unui brief de la client. 3 linkuri, 1 home, 2 internal, din content relevant pentru cuvintele respective."
    100 articole unice cu link despre un anume produs? E posibil asa ceva?
    Nu prea vad cum...
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    alecs: trafic-ul nu ma intereseaza, pentru asta cumperi banners la realitatea
    Ai extras si contraargumentat o singura idee din ce am scris.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

traficul unui site cred ca atarna un minim de 30 .. 40% din formula pentru calcularea autoritatii unei pagini/site si prin urmare si de valoarea link-ului. O pagina cu autoritate e una vizitata des pe care vizitatorii se intorc.

100 de blog-uri pe 100 de ip-uri diferite ( chiar clasa C ) e realizabil foarte usor, chiar sa le administrez pe toate dintr-un singur loc cu o singura baza de date comuna.

Ideea e ca daca acele blog-uri au 5 unici pe zi fiecare, link-uri nu au valoare si in acest caz nu as da nici macar 1 EUR / articol.

Ca sa fie ce trebuie ... cam asa vad ecuatia
    1. trafic decent pe fiecare in parte, asta ( investitie mare in articole, optimizare, etc + timp )
    2. un script custom foarte bine pus la punct care sa administreze tot, inclusiv planningul pentru articole ( investitie medie ... un 1500 .. 2000 de EUR )
    3. un portofoliu de rezultate indiscutabile. daca omu da bani pe ceva vrea sa vada portofoliul, vrea sa vada ce ai mai lucrat.

4. nea g0og!3 sa nu stie de existenta ta si de ce faci. Aia inseamna persoane diferite la domain ownership, ns-uri diferite, conturi de webmasters diferite, etc ... nu de alta dar daca te prinde ca vinzi link-uri, ti se duce autoritatea pe minus

Cand tragi linie consider ca nu prea se merita ... parerea mea ...
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de alecs Vezi Post
    Si cum te-ai gandit sa promovezi siturile/blogurile din retea? Intreb pentru ca daca faci un blog plin de articole platite (se observa relativ usor treaba asta) el nu va ajunge sa aiba trafic sau autoritate. Nu ar fi mai ok sa gasesti bloguri deja existente si sa negociezi cu ei?
    Uite iti mai contraargumentezi si eu o idee : Cat crezi ca dureaza sa vorbesti cumperi 100 de advertoriale ? Trebuie sa vorbesti cu vreo 300 de bloggeri ca sa cumperi de la 100, trebuie sa verifici c-class-ul, trebuie sa verici articolele daca le-au copiat, se intampla des sa puna link-urile ancorele aiurea, trebuie sa verifici, 10% in cateva luni or sa isi schimbe/vanda sau ceva de genu astfel incat tie iti dispare articolul , inca 20% or sa aibe 50 de bloguri in blogroll. O sa te coste pe la 800E distractia + sa muncesti tu o luna, sau sa angajezi un om care sa stie ce sa faca, sa negocieze preturile, sa ai incredere, si care ar costa si el cateva sute de euro ca sa se ocupe cum trebuie de toata treaba asta .

Asa la ce zice Tom, ii dai lui cuvantul principal si o suma mai mica de 1000+ E si ai garantia ca totul va fi ok , articolele or sa apara 1 pe zi, ancorele or sa fie variate, clase c diferite, si etc totul ca la carte, cu 0 timp pierdut si cu mai putini bani . POate link-uri nu or sa aiba aceeasi putere , dar este si mult mai putin efort, + un mare avantaj, pentru cineva care nu are habar de seo e mana cereasca .

Astea in ipoteza in care Tom chiar face lucrurile cum trebuiesc , si blogurile alea au backlink-uri si autoritate .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    Uite iti mai contraargumentezi si eu o idee : Cat crezi ca dureaza sa vorbesti cumperi 100 de advertoriale ? Trebuie sa vorbesti cu vreo 300 de bloggeri ca sa cumperi de la 100, trebuie sa verifici c-class-ul, trebuie sa verici articolele daca le-au copiat, se intampla des sa puna link-urile ancorele aiurea, trebuie sa verifici, 10% in cateva luni or sa isi schimbe/vanda sau ceva de genu astfel incat tie iti dispare articolul , inca 20% or sa aibe 50 de bloguri in blogroll. O sa te coste pe la 800E distractia + sa muncesti tu o luna, sau sa angajezi un om care sa stie ce sa faca, sa negocieze preturile, sa ai incredere, si care ar costa si el cateva sute de euro ca sa se ocupe cum trebuie de toata treaba asta .
    Pe ce incerc eu sa insist aici este ca ai nevoie de bloggeri. Da, dureaza sa faci pe intermediarul, sa vorbesti cu sute de oameni, sa negociezi, sa tii evidente etc.
    avantaje:
    - blog natural, posturi naturale
    - promovarea blogului o face bloggerul
    dezavantaje:
    - platesti fiecare advertorial (dar poti negocia deoarece ii vei mentine un flux constant de advertoriale)
    - bataie de cap in relatiile cu bloggerii

Alternativa cu instalatul WP pe 100 conturi de gazduire mi se pare o bataie de cap fara limite. Trebuie sa ridici de la 0 100 de bloguri. Si aici tu te ocupi de promovare, nu bloggerul care are grija de situl lui, care mai posteaza si lucruri in afara advertorialelor.
    avantaje:
    - nu platesti advertorialele
    dezavantaje:
    - promovarea o faci tu
    - platesti hosting/ip-uri
    - fiecare blog are aspect artificial
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Personal as evita sa cumpar un asemenea serviciu. Am vazut asemenea oferte garla pe DP, la preturi poate mai mici decat 500 EUR.
    Chit ca ai avea 100 de ip-uri din clase C diferite, vor fi bloguri/siteuri facute special pentru vanzare de linkuri. E foarte greu de crezut ca vei avea un trust rank suficient pe toate incat sa merite sa cumpar de la tine. In plus o singura greseala din partea ta si vei fi penalizat masiv. Linkurile vor deveni useless.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de alecs Vezi Post
    Nu ar fi mai ok sa gasesti bloguri deja existente si sa negociezi cu ei?
    Nu, pt ca e foarte greu sa faci o multime de plati catre alti bloggeri - persoane fizice - si sa le treci in contabilitatea unei firme.

Teoretic ar trebui ca linkurile sa nu aiba nici o valoare. Insa in practica astfel de retele au success, cel putin pe com. Evident nu compari un advertorial pe un blog natural (fie el si de o calitate indoielnica)- pt care platesti minim 10$? - cu un advertorial pe un blog facut sa vanda linkuri - pt care platesti in jur de 1$ acum pe com. Compari un advertorial pe un blog natural, cu 10 pe 10 bloguri facute sa vanda linkuri, si vezi cum iesi mai bine. Iar blogurile facute sa vanda linkuri in general nu sunt domenii noi inregistrate, sunt domenii vechi, cu ani vechime - unele 10+ ani, cu page rank, linkuri, etc.

Eu folosesc astfel de retele de pe com si pot sa spun ca sunt destul de eficiente . Evident din punct de vedere cost/rezultate, nu compari link din blog retea cu link din blog natural.

Preturile pe blogurile din ro pt un advertorial sau link in sidebar sau etc sunt mult supraevaluate. Stiu bloguri, pe care daca pui un bloc adsense cel mai mare, in stil MFA, in cea mai agresiva pozitie de pe blog, nu ar castiga 10 euro pe luna din adsense, dar lumea vinde un amarat de link in sidebar cu 10 euro pe luna, ca deh, blogul are pr3 nu? Linkurile - ca si adsense - sunt o forma de publicitate. Ce e mai probabil, ca nu stie google sa monetizeze eficient spatiul de publicitate al unui blog, sau cineva plateste mult prea mult pt un link in sidebar?

Din punctul meu de vedere, un link in sidebar ar trebui sa coste maxim 1/20 din cat ar face blogul in adsense. Faci 100E euro din adsense pe luna pt un site (ceea ce inseamna minim 1k uv/zi in ro), un link lunar valoreaza cam 5 euro.

(cam offtopic ultimele paragrafe, dar se preteaza la piata actuala de vandut linkuri.)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Problema mare este data de atoritatea unui astfel de blog pentru google, e greu sale promovezi pe cele 100 de bloguri si sa aiba autoritate, eu am doar vreo 6 astfel de bloguri si nu prea am reusit sa aduc nici unul la o astfel de autoritate, probabil 10 link-uri in bloguri selectionate cu grija (autoritate, nisa, relevanta, etc) sa fie mult mai valoroase (d.p.d.v SEO) decat cele 100 de link-uri de genul acesta si asta inseamna sa spunem un maxim 200E daca cumpar la pret maxim sau 80E daca cumpar la un pret mediu al pietii
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Nu, pt ca e foarte greu sa faci o multime de plati catre alti bloggeri - persoane fizice - si sa le treci in contabilitatea unei firme.

Preturile pe blogurile din ro pt un advertorial sau link in sidebar sau etc sunt mult supraevaluate. Stiu bloguri, pe care daca pui un bloc adsense cel mai mare, in stil MFA, in cea mai agresiva pozitie de pe blog, nu ar castiga 10 euro pe luna din adsense, dar lumea vinde un amarat de link in sidebar cu 10 euro pe luna, ca deh, blogul are pr3 nu? Linkurile - ca si adsense - sunt o forma de publicitate. Ce e mai probabil, ca nu stie google sa monetizeze eficient spatiul de publicitate al unui blog, sau cineva plateste mult prea mult pt un link in sidebar?

Din punctul meu de vedere, un link in sidebar ar trebui sa coste maxim 1/20 din cat ar face blogul in adsense. Faci 100E euro din adsense pe luna pt un site (ceea ce inseamna minim 1k uv/zi in ro), un link lunar valoreaza cam 5 euro.

(cam offtopic ultimele paragrafe, dar se preteaza la piata actuala de vandut linkuri.)
    NU e deloc offtopic. E defapt MOTIVUL pentru care ma gandesc serios sa creez diferite pachete seo. E mai rentabil in primul rand pt mine. Dar costurile sunt maricele, asa ca trebuie sa le amortizez vanzand pachete si altora.

E imposibil sa ceri intre 5-20 de euro pt un advertorial pe bloguri pline de linkuri in footer si in module stanga dreapta. Linkl meu are valoare 0.01. Clasa C e una dintre atributele unui link, asa ca asta e doar primul pachet dintr-o serie lunga de pachete.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    100 articole unice cu link despre un anume produs? E posibil asa ceva?
    Nu prea vad cum...
    1 euro articolul unic. x100 = 100 euro - costurile pt content. Si da, gasesc 100 de prs sa scrie la 1 euro un articol. Dar banuiesc ca nu va asteptati sa si vanda, sau sa faca conversie, facand parte dintr-un pachet construit pt linkuri clasa C.

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    traficul unui site cred ca atarna un minim de 30 .. 40% din formula pentru calcularea autoritatii unei pagini/site si prin urmare si de valoarea link-ului. O pagina cu autoritate e una vizitata des pe care vizitatorii se intorc.

100 de blog-uri pe 100 de ip-uri diferite ( chiar clasa C ) e realizabil foarte usor, chiar sa le administrez pe toate dintr-un singur loc cu o singura baza de date comuna.
    Ce preferi, internal link dintr-un blog cu 10 unici pe zi, dar linkul este din content pe o pagina unde sunt doar 3 linkuri externe, sau un link dintr-o pagina in care sunt 100 de linkurie externe?

Nu sunt chiar asa usor de facut, dezvoltat, populat, ....... sunt costuri maricele. Rostul postului e sa realziez daca e si profitabil.

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Personal as evita sa cumpar un asemenea serviciu. Am vazut asemenea oferte garla pe DP, la preturi poate mai mici decat 500 EUR.
    Chit ca ai avea 100 de ip-uri din clase C diferite, vor fi bloguri/siteuri facute special pentru vanzare de linkuri. E foarte greu de crezut ca vei avea un trust rank suficient pe toate incat sa merite sa cumpar de la tine. In plus o singura greseala din partea ta si vei fi penalizat masiv. Linkurile vor deveni useless.
    Eu nu vreau sa cumpar de unde cumpara toti. Prefer sa am control asupra lor, si sa ofer servicii de calitate. Penalizare masiv? Pentru ce? Pachetul de 100 links este defapt dintr-o retea de site-uri si bloguri, care ma astept sa treaca de 300 pana in vara viitoare (dar doar 100 ip clasa C). Cele 100 de linkuri sunt pe site-uri apropiate ca nisa, si bloguri random. Blogurile nu au doar articole cu linkuri, sunt si articole normale. Daca ai 2 pachete de ex, nu toate linkurile vin de pe acelasi bloguri, ci random.Dar cele 100 ip raman aceleasi, domeniile sunt altele in proportie de 40%. Nu exista motiv de penalizare, fiind defapt naturale 100%.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Problema mare este data de atoritatea unui astfel de blog pentru google, e greu sale promovezi pe cele 100 de bloguri si sa aiba autoritate, eu am doar vreo 6 astfel de bloguri si nu prea am reusit sa aduc nici unul la o astfel de autoritate, probabil 10 link-uri in bloguri selectionate cu grija (autoritate, nisa, relevanta, etc) sa fie mult mai valoroase (d.p.d.v SEO) decat cele 100 de link-uri de genul acesta si asta inseamna sa spunem un maxim 200E daca cumpar la pret maxim sau 80E daca cumpar la un pret mediu al pietii
    PR se pare ca nu este o problema, daca vb de 2-4,pentru un blog. Trafic? Nu ma intereseaza, eu vand linkuri. Nisa pt blog? Content-ul e important, sa-ti apara in rezultate. Pretul il analizez la final si il compar cu ce oferte sunt de actualitate pe piata din romania. Stie Nic ce stie
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Suport VISA pentru plati online
    De danielbuca în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 26th October 2010, 08:55
  2. Optimizare clasa php
    De Popescu Marian în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th October 2010, 20:31
  3. Cumpar linkuri pe site-uri de jocuri curate
    De Dragos Nicu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2