3 out of 3 members found this post helpful.
De ce consideri ca e atata munca la un site de tipul 3a? Am un site de un an de zile, la inceput scriam un articol la 3 zile, acum imi face cineva articolele si public unul pe saptamana. Site-ul o duce foarte bine si produce cum nu ma asteptam, dupa un an de activitate. Poti gasi colegi care sa scrie articole bune, la un pret bun si sa publici constant. Eu muncesc la site o ora pe saptamana, in primele 2 luni a fost mai mult de munca, dar eram novice. Public cam un advertorial la 2 saptamani, pe nise asemanatoare. Acum demarez un nou proiect, pe nisa cosmetice, mai exact creme de fata. Tot aceeasi strategie ca la primul blog, reviewuri de calitate pentru creme de fata, sper sa pot publica un articol la 3 zile si as fi foarte multumit. Din experienta de pana acum, continutul de calitate si articolele lungi cred ca au fost fost determinante in rezultatele siteului, atat in serp, cat si materiale.
Din punctul meu de vedere, ar trebui promovate produse care nu trebuie probate (rochii, pantofi) si la care poti scrie articole de calitate. In cazul 3b, cred ca e mult mai greu de urcat un site fara continut bun.
Nu stiu, asta e experienta mea, nu stiu daca e cea mai buna sau daca sfaturile mele sunt bune..