29th January 2014, 15:26
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
ovidiu_negoescu
Salut. Sunt incepator in ale afiliatului si vrea sa fac un site simplu wp , fara prea mari batai de cap. Am gasit o tema facuta special pt siteurile de afiliere din Romania...cel putin asa se specifica in descriere.
Tema Afiliere in Romania « Affmarkt pentru WordPress
A lucrat cineva cu ea? E ok sa incep in felul acesta?
salut
scuza-ma ca te intreb asa mai direct..
ai deschis mai multe topicuri pe diverse teme..pe care insa nu le-ai dus pina la capat.., inteleg ca te ocupi cu publicitate ( si parca am vazut ca si la un nivel inalt)
tu stii exact ce vrei?
Am inteles ca dispui de un capital si vrei sa-l dezvolti..felicitari si mult succes, insa crede-ma ca eu daca as sti cum sa fac din 10 lei 30 lei nu as spune la nimeni!
adica crezi ca in forumul de aici o sa gasesti o reteta magica cum sa faci mai multi banii eu zic ca te inseli..poate ar trebui sa iei bilete la bingo!
Fiecare a fost si este incepator ( ca si mine) dar cind intri intr-o comunitate din asta in primul rand eu zic ca intri sa inveti ( sa inveti teoria ca sa spun asa, nu cum sa ai direct rezultatul) ca la randul tau si tu sa inveti pe alti, nu ca sa afli cum a doua zi sa-ti triplezi capitalul! ( inca data eu iti doresc succes in privinta asta)
eu cred ca este aiurea ca sa te apuci sa faci ecuatii de gradul 2 sau radicali fara sa stii sa numeri de la 0 la10!
stabileste-ti un obiectiv clar..documenteaza-te bine si apoi vino aici si pune intrebari!
eu zic ac asa este corect!
nu o spun din rautate (vad ca esti si banat), poate chiar pe viitor este posibil sa avem si colaborari!
sper sa nu te superi
29th January 2014, 18:35
1 out of 1 members found this post helpful.
Salut. Deci intrebarea principala e daca stiu ce vreau,nu?
Stiu ce vreau insa nu am toate raspunsurile. Poate posturile nu sunt complete, insa sunt pe forum de 2 luni si abia am inteles cum e treaba pe aici. Plus ca daca ai observat postez in sectiunea pentru incepatori.
Nu am mai fost membru pe vreun forum pana acum si din cate vad nu e dificil numai sa te accepte, ci si sa rezisti. Daca postez ceva si sa zicem ca nu m-am informat prea bine, imediat sunt bannat, imi dau unii report...
Am inteles eu gresit treaba. Trebuie sa fii as ca sa fii pe acest forum?
Nu fac referire la ce ai zis tu, teodor98 . In general zic. Probabil informatiile pe care le caut sunt prin forum, insa ce e asa greu daca intreb ceva fie si arhicunoscut sa mi se raspunda?!
Daca domnii cu RANK sunt deranjati sa ma scoata de pe forum. Nu ii obliga nimeni sa imi raspunda . Nu fac reclama nimanui, respect regulile...si ce e cel mai important (si vad ca nu conteaza) POSTEZ LA INCEPATORI.
De stiut ca:
- nimeni nu s-a nascut invatat;
- intreaba civilizat si ti se va raspunde;
- formuleaza intebarile cat mai clar;
- nu fi agresiv;
- incearca sa fi cat mai deschis;
- nu fi ironic decat daca situatia o cere;
- toti utilizatorii au aceleasi drepturi;
- administratorii si moderatorii sunt pe forum pentru a ajuta utilizatorii.
Multumesc!