Vazand ca e interes mare pe zona asta, m-am decis sa va intreb pe voi, cei care va ocupati cu asta zi de zi. Ce trebuie sa contina o tema WP completa pe aceasta nisa?
Vazand ca e interes mare pe zona asta, m-am decis sa va intreb pe voi, cei care va ocupati cu asta zi de zi. Ce trebuie sa contina o tema WP completa pe aceasta nisa?
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Trebuie sa intelegeti cu totii ca a trecut vremea "temelor", nu mai merge si cu asta basta. Saptamana asta mi-au zburat de pe primul loc 6 siteuri de afiliere ce aveau un foarte mare succes cu continut original si bine optimizat. Din feeduri am folosit doar pozele si atat.
Google spune ca "am detectat pe site-ul dvs. pagini de slabă calitate, care nu oferă în mod substanțial un conținut original sau o valoare adăugată. Exemplele ar putea include pagini ale afiliaților, cu un conținut redus, pagini de intrare, pagini cu conținut generat în mod automat sau conținut copiat din alte surse."
Trebuie gasite alte solutii, iar cu siguranta acestea nu stau in teme...
-Rares- esti un copil fara imaginatie care se plimba cu bicla. Citat de aici.
Tema conteaza prea putin sincer, trebuie sa gasesti un echilibru intre continut si linkuri aff.
Rares ce treaba are asta cu ce am cerut eu? Uite ce consider eu ca este foarte ok: InReview Theme | Just another WordPress site, dar vreau si parerile celor care se ocupa cu asta zi de zi. Daca ai continut 100% original, este aproape imposibil ca google sa te penalizeze. Daca tu iti faci un blog despre iPhone si scrii diverse chestii/informatii, de ce te-ar penaliza google? Bineinteles, daca nu scrii nimic util si nu oferi cititorilor nimic interesant, e o posibilitate.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
well, eu am zis de atunci 20 ianuarie, sa recunoastem ca era prea simplu daca tinea schema in continuare cu template si feed, pff, saream de 20-30.000 ron/luna in aprilie/mai.
Cristi G, uite ca se poate, pana nu vezi nu crezi. Cum ti-am spus, am avut siteuri cu continut 100% original, continut ce magazinul ce vindea acele produse nu-l avea, si am fost penalizat.
Ce incerc eu sa-ti spun are legatura cu topicul, pentru ca incerc sa te lamuresc ca nu conteaza atat de mult tema, asa cum ti-a confirmat si Kidu, iar in acelasi timp nu exista o "tema WP completa pe aceasta nisa". Pana alaltaieri, eu puteam spune ca am o "tema completa" si indestructibila, dar uite ca nu a fost asa.
ceasuri-barbatesti.ro (prima pozitie la cautarea ''ceasuri barbatesti) si rochiielegante.eu (pozitia 2 pentru ''rochii elegante) sunt doua exemple de siteuri de afiliere lipsite de continut original care fac un afiliat fericit (poate e chiar membru seopedia).
MarianG, fericiti eram si noi, dar este un cantec ce spune: "vine o zi...", ei ziua aia vine pe la fiecare la un moment dat, nu doresc asta nimanui. Si mie mi-au mai ramas multe siteuri pe primele locuri, dar nu stiu pt cat timp.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)