Stie cineva un plugin care ma poate ajuta sa filtrez articolele ca pe laptopnews.ro?
Un exemplu AICI
Stie cineva un plugin care ma poate ajuta sa filtrez articolele ca pe laptopnews.ro?
Un exemplu AICI
Daca te referi la FILTRARE ARTICOLE LAPTOP. Acelea sunt doar sub-categoriile din categoria "laptop". Uite aici ceva: Display Subcategories on Category Pages in WordPress
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Da am vazut asta @Roby09
Dar pe mine ma intereseaza un plugin care pe baza unor specificatii create in prealabil sa pot face filtrarea articolelor. Ca la un magazin online.
Poate scrie cineva un asemenea plugin? care sa functioneze de genul.
1. Predefinesc specificatiile ce vor fi filtre pentru o anumita categorie
2. Dupa ce scriu un articol sa introduc filtrele .
Daca am inteles bine ce vrei, cred ca nu ai nevoie de plugin pentru asta.
S-ar putea sa te ajute Taxonomies in partea de admin seamana mult cu tag-urile.
Acum vreo 2 ani cand am inceput sa ma "joc" cu Wordpress am creat o tema care se folosea de taxonomies, uite un exemplu portofoliu.org/categorie/muzica/ (ma refer la posibilitatile de filtrare din sidebar).
Ca sa le implementezi trebuie sa faci niste modificari in functions.php, la mine era ceva de genul:
In admin, cand adaugi un articol apare ceva de genul asta: imm.io/cUuICod:add_action( 'init', 'create_my_taxonomies', 0 ); function create_my_taxonomies() { register_taxonomy( 'gen_muzica', 'post', array( 'hierarchical' => false, 'label' => 'Genuri muzicale', 'query_var' => true, 'rewrite' => true ) ); register_taxonomy( 'gen_videoclip', 'post', array( 'hierarchical' => false, 'label' => 'Genuri video', 'query_var' => true, 'rewrite' => true ) ); register_taxonomy( 'artist_muzica', 'post', array( 'hierarchical' => false, 'label' => 'Artisti', 'query_var' => true, 'rewrite' => true ) ); register_taxonomy( 'artist_videoclip', 'post', array( 'hierarchical' => false, 'label' => 'Artisti video', 'query_var' => true, 'rewrite' => true ) ); }
Sper ca e ceea ce vrei.
Ultima modificare făcută de andyradutza; 13th December 2011 la 21:04. Motiv: edit
Imi place sa ma joc jocuri 3d
In Wordpress categoriile se numesc taxonomii. Acum 2 ani nu stiu la ce se foloseau taxonomiile dar acum se folosesc impreuna cu custom post types.
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)