Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Cum pot sa populez o comunitate?

AleexArmanu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    29
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit Cum pot sa populez o comunitate?

Buna ziua am deschis de 3 luni o comunitate de gaming ( prefer sa nu fac reclama , cine vrea sa stie mai exact ma cauta in privat) si am nevoie de cateva solutii pentru a imi mari traficul si sa il indexez cat mai tare in google si cuvinte cheie. Pana acuma am folosit attracta gratuit + video-uri youtube si mici chestii care sa imi aduc comunitatea la 1300 membri.

Ce imi propuneti sa fac?

Scribul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th December 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    80
    Putere Rep
    21

Implicit

1. Cumpara linkuri pe un site cu PR mare, dar ai grija sa fie un site care sa aiba o oarecare legatura.

2. Fa concursuri printre membrii deja inregistrati. De ex: Cine aduce inca 50 de persoane primul primeste un telefon (dau un ex aiurea, dar ai prins ideea).

3. Fa niste concursuri postate pe alte site-uri Ex: cine se aboneaza la newsletter sau da like paginii de FB poate primi, prin tragere la sorti...ceva.

4. Foloseste-te de Facebook. Invita cat mai multi oameni care ar fi interesati, pune-i si pe altii sa invite. La o adica, fa-ti si publicitate platita.

5. Citeste SEO Pedia, sunt multe sfaturi bune la alte topicuri

Astea asa, rapid, ar mai fi mult mai multe metode sa aduci oameni.

Razvan92 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Posturi
    110
    Putere Rep
    0

Implicit

Pentru ca trafic inseamna in mare parte mai multi utilizatori, incearca sa:

-faci un SEO bun site-ului
    - cumpara link-uri cu autoritate si PR mare (dar nu foarte multe).
    - inscrie in directoare de articole/link-uri comunitatea.
    - creeaza-ti o pagina de Facebook oficiala pentru acea comunitate (incearca sa atragi oameni interesati de ce oferi acolo/like-urile iti vor oferii la randul lor trafic)
    - optimizeaza-ti site-ul cat mai bine. /continut, cuvinte cheie, viteza incarcare, organizare etc.
    - schimb de link-uri cu site-uri de aceeasi nisa.
    -Organizeaza concursuri pe diferite teme.
    -Creeaza-ti o echipa care sa te ajute cu acel site.
    -Vino cu ceva nou!

AleexArmanu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    29
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

1. Am pagina de 1300 like-uri + Grup fb cu 1500 membri
    2. Organizez turnee " Cupa Campionului" la fifa07, 11, lol, dota si warnight-uri cu diverse premii.

Imi puteti propune site-uri de unde sa cumpar link-uri? Am vazut ceva anuntulmagic.. altceva?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Raspuns corect (bestial/memorabil) valabil inca din 2009 Sorin Frumuseanu Blog: Cum convingi vizitatorii sa posteze pe forum
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

ioanab este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2013
    Vârstă
    35
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

De obicei la forumurile gaming (asta stiu de la fratele meu care a incercat si el sa faca o astfel de comunitate) trebuie sa oferi si sa nu astepti sa primesti ceva in schimb. Fiind o multime de astfel de comunitati trebuie sa vii cu ceva nou, sa oferi ceva in plus pentru ca ei sa vina la tine si nu la alta comunitate.

Scribul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th December 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    80
    Putere Rep
    21

Implicit

Linkuri as zice sa cumperi de la site-uri cu profil identic (tot gaming) sau cu tehnologie, ceva. Eventual vezi in sectiunea marketplace de aici cine mai vinde linkuri.

Pana una-alta, hai sa-ti spun cum faceam eu acum ceva ani sa aduc oameni, cand aveam un blog si habar n-aveam de nimic, dar chiar de nimic. Abia invatam sa postez . Lucrurile s-au schimbat apoi, ajunsesem sa am fani.

Pentru inceput, comentam in draci pe bloguri, dintre cele mai cunoscute. Bineinteles, fara sa aberez, adica ma gandeam de 10 ori inainte sa trimit ceva. Multa lume ma vedea si intra pe linkul ala. Daca te tii si apari pe cateva bloguri mari (gen zoso), macar cateva zeci de oameni ii aduci.

Apoi, puneam pe site-uri din astea de promovare a articolelor, nici nu mai stiu ce se purta atunci, parca smen.ro, cica.ro si altele. Evita fain.ro Daca ai articole care merita promovate, pune-le pe asa ceva.

O idee buna ar fi sa faci si ceva content marketing. Fa o sectiune cu articole foarte misto scrise, pe subiecte interesante, apoi pune-le pe Facebook. Daca sunt tari, fii sigur ca vor da multi share si vor ajunge la multa lume. Poate o parte vor dori sa se alature comunitatii. In plus, scrie multe chestii. Cu cat sunt mai multe articole, cu atat are Google mai mult ce indexa.

PS - Un sfat foarte bun e sa pui intrebarea asta chiar pe un motor de cautare, adica sa bagi "cum sa-mi promovez site-ul". Gasesti mult mai multe sugestii decat iti putem da noi in graba.

Mika79 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    14th August 2013
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    39
    Putere Rep
    22

Implicit

Adwords ai incercat? Sau sa organizezi campanie pe bloguri care sa popularizeze turneele si premiile oferite?

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    26

Implicit

Scrie si despre asta
    http:// en.intelextrememasters. com/season8/sao-paulo/
    Fara semnatura.

d3vilbabe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    25th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    40
    Putere Rep
    28

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Din experienta iti spun ca in marea lor majoritate, platformele de gaming sunt locuri de intalnire a oamenilor care cauta socializare dar le lipsesc abilitatile sociale. Eu am format o astfel de comunitate prin evenimente fata in fata, ca adunari la o vorba, lan-uri, etc. Omul vine cu un prieten, ca sa nu fie singur, prietenul se simte bine, ramane in comunitate.
    Apoi, tot pe acelasi principiu, e obligatoriu un forum, unde sa-i lasi sa comunice, sa se certe, sa se impace, etc. Pe pagina de facebook, fa-i sa se simta importanti, sa se simta integrati, apartinand, etc.
    Fidelizandu-ti gamerii pe care ii ai, vei avea parte de publicitate printre prietenii lor gameri. Un lucru tine minte: latura sociala este punctul slab al gamerilor, toti sunt in cautare de prieteni. Mai ales daca au nume de femei, ca atunci nu-i mai dezlipesti de monitor.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Salut comunitate !
    De MihaiJMB în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 17th September 2013, 09:21
  2. Salutare Comunitate
    De Adiiii în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 22nd August 2013, 21:43
  3. Comunitate fun sharing
    De Mitian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8