1st November 2013, 20:10
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
robyroy
Imi asum riscul de a fi si eu suspendat in aceasta campanie (sunt un afiliat atat de mic, incat o actiune in forta si impotriva mea sigur nu ar reprezenta o pierdere nici pentru voi, nici pentru mine

)
Asa vorbiti de parca ati fi pe vremea comunismului
Spuneti dracu liber ce aveti de spus ca asta va ajuta atat pe noi (afiliatii) cat si magazinele pe care le promovam cat si industria. Si poate si mentatalitatea noastra (userilor de pe acest forum).
Noi aici nu ne certam cu evoMAG !!! ci spunem ce nu ni se pare corect. SeoPedia e o comuniotate de afiliati (marea majoritate destul de buni) care chiar cred si sper ca este luata in serios de catre magazine! It's a win-win situation ! Cu toti stiim ca magazinul evoMAG este un advertiser foarte important si ne dorim ca "treaba" sa mearga bine atat din partea lor cat si din partea noastra (a afiliatilor).
Daca luam masuri deastea inepte cu suspendarie si pe langa asta ... =))) ... sa mai spui si ca faci reclamatie si la 2parale =)) mi se pare ... in fine ... cred ca s-a inteles. Eu zic ca era mult mai laudabil din partea lor sa raspunda elegant la reclamatie/acuzatie si chiar sa ajute afiliatii sa intelegea ca e transparenta si seriozitate din partea lor.
Ari fi castigat mult la imagine!

Postat în original de
Mihai Petroff
Oricum si fara suspendare, imi vine greu sa cred ca ai mai fi promovat campania cu pricina.
nu cred ca doar @lovelife nu va mai promova magazinul cu pricina ... ci si alti afiliati care au minim respect fata de propria persoana si care nu halesc orice lături primite de la cineva care are la indemana "butoanele" ! Asta cel putin pana isi vor da seama si cei de la evoMAG (eventual Roxana) de GRESEALA facuta
Ultima modificare făcută de adstart; 1st November 2013 la 20:56.