3rd November 2013, 22:01
2 out of 2 members found this post helpful.
Guys, era vorba despre o neintelegere marca evomag.ro, nu ender vs. adstart!
Bine zicea Cristi Mezei, ar trebui sa nu se mai poata modifica thread-ul. Cine stie, poate acum adstart ori ender vor dori sa-l transforme in "Neintelegere adstart" ori "Neintelegere ender". Una peste alta, sunteti hazlii rau!
M-am amuzat maxim!
@ Serban Cristian: Stiu, ai perfecta dreptate la treaba cu modificarea comisionului. Eu faceam referire exact la subiectivitatea advertiser-ilor in a modifica acele comisioane. Si exact cum ai mentionat si tu, la fel, nici eu nu am vazut vreodata vreun comision modificat cu o valoare mai mare decat vanzarea initiala, insa mai mic da. Deci, e limpede ca nu prea are cum sa fie vorba de un caz particular si ei, advertiserii, chiar nu sunt corecti. Nu arunc vina asupra tuturor, insa cei care practica astfel de tehnici, incep sa iasa usor-usor din schema.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
3rd November 2013, 22:24
0 out of 2 members found this post helpful.
Lovelife e un om, ca si om, e predispus greselii
nu-ti ceri scuze pe un forum, din simplul motiv ca poti spune ce vrei tu aici, ceea ce i-ai rapit lui lovelive
3rd November 2013, 22:46
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
ender
nu-ti ceri scuze pe un forum, din simplul motiv ca poti spune ce vrei tu aici, ceea ce i-ai rapit lui lovelive
Cu cine vorbeai? Ce voiai sa zici? Cine, ce i-a rapit?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
3rd November 2013, 23:58
2 out of 3 members found this post helpful.
Hai să facem un test. Pauză o săptămână de la postări aici pe SeoPedia. Poate cu ocazia asta te decizi și cu cine votezi.
Co-founder of
Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.