13th September 2013, 01:23
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
Mishu
Imi cer scuze, exprimarea mea a fost
neclara: zero comisioane pentru cel care a promovat produsul.
Chiar credeti ca un client care cumpara un produs scump, indiferent cine i-a recomandat acel produs, nu va cauta un voucher de reducere inainte de a finaliza comanda? Va intra pe Google si va scrie "voucher reducere Altex". Aici se muta batalia!
Exemplul deja exista:
Google
In pagina 2 e unul care-l doneaza

Mishu, tu citesti doar ce-ti place? Nu am nimic cu tine, dar iti place sa citesti printre randuri.
LensFlare, tu esti mai batran pe forum, asa ca am pretentii mai mari
Haideti sa vb la subiect. Mishu e afiliat level 5 si are dreptul sa ceara vouchere si sa presupunem ca LE CERE. (cu toate ca pierde bani cu ele)
Indiferent daca clientul cauta inainte sau dupa ce ajunga pe Altex, un voucher, el ajunge la un AFILIAT. Acel site apartine unui AFILIAT.
Teoretic unii vor cere ca acele vouchere sa nu fie promovate prin seo. Practic level 5 la un advertiser, inseamna implicit ca esti foarte bun = (trafic) vanzari foarte mari, deci indiferent ca faci seo sau NU, tot aduci trafic si vanzari catre magazin.
Daca LensFare trimite un client catre altex, iar acel client este dintre cei 0.01% care cauta intr-un tab nou (din pagina de checkout) "voucher altex", ajunge pe site-ul lui Mishu (promvoat sau nu, nu este relevant). Ghici ce? Mishu este AFILIAT altex.
LensFare zice asa: si ce daca e afiliat altex, clientul copiaza codul si revine in pagina de chekout! DA?
Pai eu sunt afiliat level 5 pe pile? Sau pentru ca ma pricep foarte bine la afiliere? Ai impresia ca eu te las sa copiezi un cod fara link (cookie) ?
Din cate site-uri (din top 3 (10)) poti copia codul unui voucher la cautarea asta?
Sa presupunem ca Mishu NU se pricepe (cu toate ca e level 5) iti da un cod gen: KvfO0t64F3g5 cu un link langa (click aici pentru reducere de 2%), acel client copiaza codul, sau da click direct pe link?
In concluzie, daca cei 0.01% sau mai putin, cauta "voucher altex" si Mishu face seo pe aceasta cautare, clientul ajunge pe site-ul lui Mishu, care este AFILIAT la Altex!
Daca esti level 1,2,3 si vrei sa ajungi level 5, ca sa pierzi din %, e simplu. Ai sanse cu cei 99.99 % care nu cauta o reducere de 1% la produse electro+it (care oricum se cumpara pentru ca au deja reducere sau imi trebuie urgent).
Ultima modificare făcută de Tom; 13th September 2013 la 01:35.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.