nu a intrebat nimeni de categoria magazinului, a intrebat in ce nisa este comisionul. Ori nenea nu a cumparat laptopuri, corect? :p
nu a intrebat nimeni de categoria magazinului, a intrebat in ce nisa este comisionul. Ori nenea nu a cumparat laptopuri, corect? :p
502 Bad Gateway. Nu functioneaza platforma? .... tetele fa-i ceva
Bai ce va certati asa?![]()
Comisionul e intr-o campanie it&c dar nisa nu-i chiar it&c ci electronice. E al meu si s-a inregistrat in decembrie iar luna asta am primit vestea cum ca s-a aprobat. Urmeaza un articol pe blogul 2parale despre comision, despre mine, despre ecuatia matematica pe care trebuie sa o rezolvati ca sa ajungeti si voi la comisioane dublate. Glumesc, normal, e o integrala
Ma laudam eu mai devreme doar ca m-a rapus boala banilor si abia-mi revin
Ai dreaptate o sa fiu mai atent) data viitoare
O sugestie pentru afisarea click-urilor 2Parale - Marketing Bazat Pe Performanta (Marketing Afiliat) as fi interesat ca sa fie afisate ultimele click-uri primele, sa nu fiu nevoit sa ma duc in ultima pagina pentru ultimul click, eu mai testez uneori daca merge ceva si imi este incomod
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)