CafeForm in PiataDigitala au trimis mesajul respectiv (ca nu se mai fabrica) de vreo saptamana si ceva. Au si iesit de mult.
CafeForm in PiataDigitala au trimis mesajul respectiv (ca nu se mai fabrica) de vreo saptamana si ceva. Au si iesit de mult.
azi au fost updateuri la sumele de plata. si suntem in 4. s-au miscat rapid sau or fi fost restante de luna trecuta?![]()
La mine nu a fost asa de mare lucru dar speram ca o sa mai fie......vin sarbatoriile![]()
Nu stiu daca au mai fost si altii, ii stiu pe cei cu Adsense, dar zic ca asta ii intrece:
Deci, trimiteti-ne trafic noua ca sa facem si noi ceva comisioane sau cum? Nu-i verifica nimeni inainte de a-i aproba in retea sau este in regula ceea ce fac?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Clar ca nu, oricum incalca TOS
Nu prea vad care-i problema...te forteaza cineva sa-i promovezi?
Pana la urma fiecare face ce vrea cu afacerea lui, asa cum si afiliatii au libertatea de a promova sau nu un advertiser.
Ce treaba are reteaua sa interzica advertiserului astfel de plractici? Din cate stiu 2parale nu permit advertiserilor sa-si promoveze propria campanie prin link afiliat, in rest... fiecare are libertatea sa faca ce vrea.
Daca nu ma insel pana si amazon mai are pe ici pe colo cate o reclama google
amazon.jpg
@Octav - nu ma forteaza nimeni sa-i promovez, asta e clar, dar ceea ce nu-mi este clar e cum sunt lasati in 2parale ca advertiser, doar pentru o cotizatie si pentru figuratie, ca sa ce, sa dea bine la numar? Mi-ar fi rusine sa promovez in fata unor afiliati seriosi care stiu cu ce se mananca afilierea in .ro magazine de genul acesta. Vorba lui Robert, calitate nu cantitate!
PS Daca vor fi lasati in pace cu siguranta vor da idei si la altii ca ce, ei vand pantofi doar, n-ar strica un banner cu paltoane, nu?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)