De pe blogul PS.Astfel, 46 de afiliati au castigat peste 1.000 de lei din comisioane cu ocazia Black Friday, iar 1.319 afiliati au inregistrat conversii.
[off-topic, partial]@Amalia.Veronica: ce parere ai sa te prezinti, mai intai, la rubrica relevanta - regulamentul & stuff? [/off-topic, partial]
@LensFlare -de aici: Rezultate Black Friday fara precedent pentru afiliereAstfel, 46 de afiliati au castigat peste 1.000 de lei din comisioane cu ocazia Black Friday, iar 1.319 afiliati au inregistrat conversii.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Mersi, am vazut acum, 46 mi se par totusi cam putini.
Marius,
Poti sa iti confirm ca nici o campanie interna sau externa eMAG nu suprascrie cookies de afiliere, asa cum s-a anuntat deja. Cookies de afiliere se folosesc strict in activitatea afiliatilor inregistrati in Profitshare si nu interfereaza cu nici un alt sistem de tracking folosit de catre eMAG.
Felicitari Dragos pentru performanta. Te felicit pentru ca daca mie mi se pare greu in sectorul B2B sa scot acea suma dintr-un foc, apai in sectorul B2C e cu adevarat o ditamai realizare. Felicitari inca o data.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Tot nu mi-ai dat un raspuns clar si o iei pe chestii generale. Discutam de niste bloguri cu nume in clar, care aveau niste link-uri care pareau ca trec prin afiliere.
Intr-adevar era o intrebare, daca verificam atunci cum sta treaba nu mai era intrebare ci afirmatie. Totusi cum ma stii PS nu prea ma pasioneaza de mult, deci ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)