8th October 2013, 00:57
3 out of 3 members found this post helpful.
Wine&Company, comanda facuta prin PS, faptul ca nu am inregistrat comision e minor si chiar nu il reclam, dar:
- nu m a contactat nimeni in 3 zile pentru confirmare, fie pe email sau telefon.
- m am dus sa ridic eu comanda din Baneasa, au refuzat plata cu card, doar cash, pentru ca:
- comanda mea era insotita de bon fiscal emis din 27 sept ( cu 7 zile in urma ) si fara factura
- unul din produse (bezele) era vizibil deschis, nu pot aprecia daca lipsea sau nu din el
- produsele nu aveau etichete in lb romana, instructiunile, etc erau doar in franceza
- magazinul nu este inregistrat la ANSPDCP
Sper sa nu ridic polemici ca ceilalti au magazine mai varza sau mai bune, din punctul meu de vedere clientii sunt tratati naspa iar procedurile de comanda/livrare incalca legislatia in vigoare, automat acestea pot avea repercursiuni asupra conversiei dvs. Pe mine m-au interesat strict pentru produsele Dukan care consideram ca le pot promova la publicul meu.
8th October 2013, 09:21
2 out of 2 members found this post helpful.
Comisioanele se inregistreaza doar atunci cand se vrea, probabil au un orar dupa care se inregistreaza
Ultima modificare făcută de irealx; 8th October 2013 la 09:27.
8th October 2013, 16:31
1 out of 1 members found this post helpful.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu
profil medical.
8th October 2013, 17:05
5 out of 5 members found this post helpful.

Postat în original de
mike07
Voi nu aveti impresia ca asistam la preschimbarea PS in 2Parale2.0 ??

Mai degraba colectorul de rebuturi din 2parale
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama