Rezultate 1 la 10 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Afișare hibrid

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Emag are dreptul legal si conform regulamentul profitshare de a reseta link-urile de afiliere, noua ne aduce deservicii, dar nici o lega si nici un regulament nu ii impiedica sa faca asta. ...
    [/B]
    Pe ce te bazezi cand spui asta? Conflictul de interese nu poate exista si in mediu privat?
    Nu interzice regulamentul distribuirea instrumentelor cu link-uri de afiliat prin intermediul site-urilor de vanzari proprii?
    Atunci de ce nu pun direct pentru fiecare produs link de afiliere din meniul de pe pagina principala?
    Daca spunem din start ca este o problema ce nu poate fi discutata e clar ca nu va fi discutata!
    Astept si alte opinii...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Pe ce te bazezi cand spui asta? Conflictul de interese nu poate exista si in mediu privat?
    Te rog sa imi arati tu acea lege unde specifica macar tangential despre asta, ei se pot apara foarte simplu, ei poate ca platesc departamentul de marketing in functie de performanta obtinuta prin toate instrumentele pe care le au la dispozitie: newsletter, adwords, banere, etc si poate ii monitorizeaza si ii plateste prin rezultate obtinute profitshare
    Nu interzice regulamentul distribuirea instrumentelor cu link-uri de afiliat prin intermediul site-urilor de vanzari proprii?
    spune ceva ca instrumentele respective vor trebui validate de si aprobate catre emag. Ai vreo dovada ca emag nu le aproba?
    Atunci de ce nu pun direct pentru fiecare produs link de afiliere din meniul de pe pagina principala?
    nu le da idei
    Daca spunem din start ca este o problema ce nu poate fi discutata e clar ca nu va fi discutata!
    Astept si alte opinii...
    Eu semnez alaturi de tine, nu am nimic de pierdut, daca inainte de profitshare 2 intentionam sa promovez si eu serios emag, dupa ce am vazut cat de prost este gandita platforma (ma refer la constructia link-urilor, lipsa statistici reale, nu stii ce pagina si ce link a convertit) acum m-am razgandit si m-am orientat in alte directii
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19