1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Mishu
Legat de newsletter as vrea sa stiu daca cineva a contestat pana acum in mod oficial, catre ProfitShare, dreptul eMag de a fi si advertizer si afiliat, si mai ales de a distribui prin site-ul de vanzari a instrumentelor cu link-uri de afiliere.
Emag are dreptul legal si conform regulamentul profitshare de a reseta link-urile de afiliere, noua ne aduce deservicii, dar nici o lega si nici un regulament nu ii impiedica sa faca asta. Tine mai mult de moralitate si de bun simt, dar cum spunea cineva in afaceri multi nu prea tin cont de ele.
Eu zilele astea am primit mai putine newslettere (am impresia ca am fost sters din lista dupa ce am zis aici ca am primit si 3 pe zi) dar am avut si doua conversii cu click mai vechi
In schimb am facut testul cu mutarea link-urilor de afiliere de pe un site de roviniete de la emag la 2parale si diferenta la rata de conversie este uriasa, in 8 zile emag am avut o conversie in 6 zile 2parale 8 conversii aprobate + 4 ce sunt din cookie mai vechi, majoritatea comenzilor in aceeasi zi cu click-ul de pe site, deci nu tine neaparat de resetare cookie.
Concluziile le trageti singuri
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
lovelife
Emag are dreptul legal si conform regulamentul profitshare de a reseta link-urile de afiliere, noua ne aduce deservicii, dar nici o lega si nici un regulament nu ii impiedica sa faca asta. ...
[/B]
Pe ce te bazezi cand spui asta? Conflictul de interese nu poate exista si in mediu privat?
Nu interzice regulamentul distribuirea instrumentelor cu link-uri de afiliat prin intermediul site-urilor de vanzari proprii?
Atunci de ce nu pun direct pentru fiecare produs link de afiliere din meniul de pe pagina principala?
Daca spunem din start ca este o problema ce nu poate fi discutata e clar ca nu va fi discutata!
Astept si alte opinii...