Citat Postat în original de dotcom Vezi Post
Acesta e unul dintre cele mai tâmpite lucruri pe care le-am văzut. Pe lângă faptul că 90% vizitatori nu știu ce e aia "link afiliat", nu mai zic de impactul negativ asupra ta cât și a advertiserului care îl promovezi. Și poate nici nu vor da clic că le e frică că apare un pop-up sau ceva de genul.
#1 Dacă tot vrei să informezi vizitatorul atunci poți face o pagină "termeni și condiții de utilizare"/"despre" pe care să scrii că pe blogul tău personal/forum etc pui link-uri de afiliere sau un anumit tip de link-uri care fac x sau y.
Practica cu "(link afiliat)" am observat-o la cei care s-au apucat de afiliere acum de câteva luni.

Treaba ta nu e să scrii că ai link-uri afiliate, ci de a informa/convinge că serviciul/produsul e bun, dacă e bun. Dacă vrei să fii corect atunci faci ce am zis la #1.

P.S.: Plus că mai pun link-ul pe preț, iar asta nu e permis nici în .ro cât nici pe .com. Dar, când ești un zero, normal că nu ți-a atras nici un aff manager atenția.
@dotcom - eu m-am lamurit in privinta ta si te-am rugat sa o lasam asa, de ce ma ataci personal acum? Discutam despre niste lucruri oarecum ok, tu te laudai ca esti cel mai tare din parcare si eu ti-am atras atentia ca daca nu vii si cu dovezi pe viitor nu o sa mai fii luat in serios.
Am pus "link afiliat" in paranteza datorita faptului ca mi-au atras atentia cativa cititori de-ai mei + am vazut ca si alti bloggeri mult mai cunoscuti au fost apostrofati in legatura cu link-urile acestea si au decurs la aceasta metoda, in consecinta am zis sa o utilizez si eu odata.
Treaba mea este sa fac ce cred eu ca este ok, daca gresesc, daca e bine, o sa vad eu.
As vrea sa-mi arati si mie unde scrie in TOS la afiliere.altex.ro, la profitshare.ro sau la 2parale.ro ca nu ai voie sa pui link de afiliat pe pret. Faptul ca ai spus acest lucru da nota cat de putine lucruri stii despre marketing-ul afiliat din .ro

P.S. Nu inteleg de ce vrei sa transformi lauda ta cu un razboi personal. De data asta te rog sa o lasam asa ca suntem si offtopic in mare parte si nu cred ca un mic razboi intre noi doi va duce la vreun lucru bun.