Acesta e unul dintre cele mai tâmpite lucruri pe care le-am văzut. Pe lângă faptul că 90% vizitatori nu știu ce e aia "link afiliat", nu mai zic de impactul negativ asupra ta cât și a advertiserului care îl promovezi. Și poate nici nu vor da clic că le e frică că apare un pop-up sau ceva de genul.Magazinul x are urmatoarele preturi pentru produsul y:
produsul y alb – 2.649 lei (link afiliat)
produsul y verde – 2.649 lei (link afiliat)
#1 Dacă tot vrei să informezi vizitatorul atunci poți face o pagină "termeni și condiții de utilizare"/"despre" pe care să scrii că pe blogul tău personal/forum etc pui link-uri de afiliere sau un anumit tip de link-uri care fac x sau y.
Practica cu "(link afiliat)" am observat-o la cei care s-au apucat de afiliere acum de câteva luni.
Treaba ta nu e să scrii că ai link-uri afiliate, ci de a informa/convinge că serviciul/produsul e bun, dacă e bun. Dacă vrei să fii corect atunci faci ce am zis la #1.
P.S.: Plus că mai pun link-ul pe preț, iar asta nu e permis nici în .ro cât nici pe .com. Dar, când ești un zero, normal că nu ți-a atras nici un aff manager atenția.

Răspunde cu citat