1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
BGD1337
Nu cred ca este vreo una sa plateasca mai bine decat Google Adsense, daca tot e site legal poti incerca sa aplici.
aha, am inteles. ma gandeam ca poate sunt profitabile si aceste site-uri. ai idee si care este diferenta de pret?
21st March 2017, 23:14
3 out of 3 members found this post helpful.
Eu am aplicat pentru cont adsense cu un site care avea niste zeci de articole (maxim 30) si l-au acceptat (acum 4 ani). Articolele erau foarte ok. Ar trebui sa te gandesti ca ceva nu este ok cu site-ul tau.
Stiu ca sunt multi care ma vor contrazice, insa eu nu voi pune pe site reclame care conduc la indobitocirea populatiei sau care au ca scop doar pacalirea lor.
Ca sa dau si exemple - slabiti in doua zile 5 kg, scadeti cu 50% consumul la benzina, acest aparat scade consumul de eurent cu 50%, daca beti acest lucru 5 zile faceti...., etc. Lista este imensa.
Mi se pare ca este o mizerie sa faci reclama la asemena lucruri si mi se pare ca oamenii care fac acest lucru, constient, sunt mizerabili.
In plus, stiu ca sunt si pe seopedia oameni care fac asta - doar pentru bani si pentru ca pot.
Stiu ca imi voi lua injuraturi, tacite sau nu, insa ma doare la basca
.
Nu cred ca daca aveti o problema medicala vreti sa dati doar de advertoriale cu tampenii sau de siteuri optimizate bine ci de siteuri care ofera info corect, indiferent de SEO.
Ca sa si raspund - Adsense, chiar daca nu plateste cat am vrea noi, este cea mai buna optiune (daca nu ai puterea sa negociezi direct cu anumite firme).
Astfel ai face bine sa faci siteul sa fie ok pt vizitator si sa nu fie doar pentru bani si atunci probabil vei fi acceptat.
P.S. - eu daca vad ca un site are reclame de genul celor de mai sus nu mai intru pe el. Daca se intampla sa fie foarte valoros dpdv al informatiilor (se pare ca nu este cazul tau) nu vei lua un click pe reclame de la mine in veci.
Astfel, eu recomand sa mai umbli la site si apoi sa vezi ce mai faci. Nu mai faceti site-uri pentru bani, faceti siteuri sa fie utile si apoi, ca efect secundar
, veti primi si bani.
Trebuie sa te gandesti si ca utilizator de google, cand cauti ceva si gasesti doar rahaturi, nu doar ca webmaster.