Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Sfaturi crestere site+monetizare

microbist este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th July 2016
    Vârstă
    30
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit Sfaturi crestere site+monetizare

Salut! Detin site-ul microbist.eu si in curand fac 9 luni de cand este online. Media de vizitatori este de aproximativ 300 unici/zi. Problema este ca nu reusesc sa scot niciun ban din site si nu stiu ce sa mai fac. Am folosit GoogleAdSense pana acum si rezultatele mi se par extrem de slabe deoarece nimeni nu da click pe reclama. Am folosit pentru o scurta perioada UberCPM gandindu-ma ca voi face bani cu impresii. Le-am trimis 2.5k impresii iar plata lor a fost de 0.03 euro. Ce imi recomandati? Mentionez ca peste 90% din vizite provin din facebook.
    Banuiesc ca marketing afiliat iese din discutie pentru nisa asta.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Salut

Privesti doar din punctul tau de vedere. Ca firma, advertiser, agentie, retea, etc, cat ai plati sa afisezi reclame pe care nu da nimeni click?

LE: Am aruncat un ochi pe site si pe pagina de facebook. Esti sigur ca pagina ai cu 76 de likes si aduce 270 de unici pe zi?

Din noiembrie 2015 pana in iulie 2016 nu ai postat nimic pe pagina, la tot ce ai postat in iulie ai zero likes, zero comments. De unde cei 270 unici din fb?
    Retired

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

Salut Catalin,

Off Topic: Mai traiesti?

On Topic: Lasa baiatul in pace Omul a intrebat cum monetizeaza si cum creste siteul

PRIN MULTA MUNCA TATA! Scrie content unic si relevant INcearca sa creezi baze de date cu cititori pe care sa-i fidelizezi prin premii, etc...

Angajeaza 5-6 content writeri, si baga ceva bani in facebook likes

SUCCES!
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th July 2016
    Vârstă
    30
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Raspandesc stirile in grupuri de fani pe facebook si asa imi vin vizitele. Daca nu ma crezi iti pot arata .
    Continut unic si releveant am deja si postez cate 5 articole de SEO verde pe zi. Nu-mi permit sa angajez writeri ca nu am bani. Ma ocup eu si un prieten de writing. Nu vad ce rost are sa cumparam like-uri pe facebook daca lumea oricum nu da click. Mi-e mai usor sa aduc vizitatori din grupuri. O sa investesc in el banii pe care ii voi castiga, dar intrebarea mea e cum sa castig? Sa bag pop-up ad? M-am gandit la asta doar ca la o ultima solutie, in caz ca nu merge chiar nimic...

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de microbist Vezi Post
    Raspandesc stirile in grupuri de fani pe facebook si asa imi vin vizitele. Daca nu ma crezi iti pot arata .
    Continut unic si releveant am deja si postez cate 5 articole de SEO verde pe zi. Nu-mi permit sa angajez writeri ca nu am bani. Ma ocup eu si un prieten de writing. Nu vad ce rost are sa cumparam like-uri pe facebook daca lumea oricum nu da click. Mi-e mai usor sa aduc vizitatori din grupuri. O sa investesc in el banii pe care ii voi castiga, dar intrebarea mea e cum sa castig? Sa bag pop-up ad? M-am gandit la asta doar ca la o ultima solutie, in caz ca nu merge chiar nimic...
    Salut din nou!

Explica-mi te rog ce inseamna SEO VERDE / ZI

Multumesc anticipat!
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Raknar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    8th February 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    139
    Putere Rep
    21

Implicit

Salut, poti incerca sa faci bani prin afiliere cu unele case de pariuri. Totusi, pentru a da roade aceasta metoda, ar fi indicata o rubrica dedicata pe site cu pronosticuri, meciuri analizate de voi sau ceva asemanator.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th July 2016
    Vârstă
    30
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Lupanu Vezi Post
    Salut din nou!

Explica-mi te rog ce inseamna SEO VERDE / ZI

Multumesc anticipat!
    Am instalat un plugin numit SEO by Yoast care iti da o culoare la SEO in functie de cat de bine optimizat e articolul. Verde=bun, portocaliu=ok,rosu=slab. 5 articole/zi adica 5 articole in fiecare zi

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th July 2016
    Vârstă
    30
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Raknar Vezi Post
    Salut, poti incerca sa faci bani prin afiliere cu unele case de pariuri. Totusi, pentru a da roade aceasta metoda, ar fi indicata o rubrica dedicata pe site cu pronosticuri, meciuri analizate de voi sau ceva asemanator.
    Vreo companie de CPM care sa plateasca ok in Romania nu stie nimeni? 1 euro/1k impresii ar fi multumitor. Afilierea nu prea-mi inspira incredere, cel putin nu la nivelul asta, cand nu am un numar mare de vizualizari. Credeti ca as gasi sa vand banner direct unei companii?

Raknar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    8th February 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    139
    Putere Rep
    21

Implicit

In raport cu numarul de vizitatori pe care ii ai, afilierea cred ca ar furniza cele mai bune rezultate daca se face cu cap.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th July 2016
    Vârstă
    30
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Detaliaza,te rog. Tu cum ai proceda?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Monetizare site IT.
    De MarianC în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 15th August 2015, 17:22
  2. monetizare site
    De Mugurel în forumul Advertising
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 15th January 2013, 18:12
  3. Monetizare site ?
    De GTXR în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 10th January 2011, 03:00
  4. crestere site
    De crysty_23 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd June 2009, 20:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •