1 out of 1 members found this post helpful.
Verifica mai bine linkurile competitorului. 100% are si pe matrimo, mai ales ca acest cuvant are 165.000 cautari medii lunare.
Ca solutie, adu si tu inca 20-40 linkuri dofollow pe acest anchor si aia e.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
2 out of 2 members found this post helpful.
Cuvantul "matrimo" se regaseste in constructia cuvantului "matrimoniale", de aceea Google il considera probabil ca o prescurtare a aceluiasi cuvant.
Dupa cate observ, concurentul tau are o structura de backlink-uri mai puternice si de aceea este posibil sa il pozitioneze in fata ta.
Incearca ceva campanii de branding pentru a face vizitatorii sa caute brand-ul tau "matrimo" pe google si sa intre pe rezultatul tau, astfel Google isi va da seama ca este defapt un Brand si nu o prescurtare / sinonim.
Din cate observ si in KeyWord Planner este acelasi volum de cautari pe cuvintele voastre de brand.

Postat în original de
Cristian-Iulian Calin
Din cate observ si in KeyWord Planner este acelasi volum de cautari pe cuvintele voastre de brand.
Mă gândesc că e posibil ca acest volum de căutare să apară identic tocmai datorită faptului că Google ar considera „matrimo” ca o prescurtare a cuvântului „matrimoniale”, conform informațiilor de pe https://seomonitor.ro/blog/urmatoare...tare-agregate/

Postat în original de
matrimo
Apropo de branding, as indrazni sa adaug brandul in meta "Title" inlocuind prezentul titlu : "Matrimoniale femei barbati. Relatii serioase. Casatorie" cu alt titlu: "MATRIMO - Relatii matrimoniale femei barbati, casatorie". Este o mutare indrazneata, deoarece de pe locul 10 la cautarea principala "matrimoniale" (care imi aduce trafic) voi cadea pe 12 (testat in trecut). Ezit in a amplasa brandul "MATRIMO" la inceputul sau la finalul titlului, intrucat plasandu-l la inceput risc sa perturbez importanta cuvintelor cheie. Ce parere aveti ?
Probabil a fost temporara acea depozitionare, nu vad de ce ar afecta pe termen lung includerea brand-ului in titlul meta, in special pe homepage.
Arunca o privire si la alte brand-uri de pe alte domenii de activitate si o sa vezi ca in 90% din cazuri au brand-ul inclus in titlul meta, cel putin pe homepage.
Eu intotdeauna recomand includerea brand-ului in titlu pentru toate paginile site-ului, la sfarsit, pentru nu a afecta vizibilitatea asupra titlului paginii.