Intradevar, este posibil ca plasarea "concurentului" inaintea mea sa fie datorata numai semanticii acestui cuvant, considerata de google ca o prescurtarea a cuvantului intreg. primul exemplu relativ care imi vine in minte ar fi "POF" / de la - PlentyOfFish.

Cand am inregistrat cuvantul "matrimo" atat ca nume de domeniu cat si ca Marca comunitara am sperat ca Google va considera in timp cuvantul "matrimo" ca o prescurtare a cuvantului matrimoniale, asemeni cuvantului "expo" /expozitie sau "resto"/restaurant, sau "frigo"/frigider. Din acest punct de vedere, cred ca sunt pe drumul cel bun. Inainte cuvantul "matrimo" nu iesea niciodata in cautari relative la "matrimoniale", din cate imi amintesc. Fac o paranteza. Un alt webmaster din aceeasi nisa, ironiza candva faptul ca am ales cuvantul matrimo ca brand, deoarece, in opinia lui am facut o alegere gresita, greu de perceput...pe scurt nepotrivita.

Apropo de branding, as indrazni sa adaug brandul in meta "Title" inlocuind prezentul titlu : "Matrimoniale femei barbati. Relatii serioase. Casatorie" cu alt titlu: "MATRIMO - Relatii matrimoniale femei barbati, casatorie". Este o mutare indrazneata, deoarece de pe locul 10 la cautarea principala "matrimoniale" (care imi aduce trafic) voi cadea pe 12 (testat in trecut). Ezit in a amplasa brandul "MATRIMO" la inceputul sau la finalul titlului, intrucat plasandu-l la inceput risc sa perturbez importanta cuvintelor cheie. Ce parere aveti ?