Salut,
Ce alternative serioase de monetizare pot sa folosesc pentru un site cu trafic intre 10.000 si 70.000 unici /zi in afara de Adsense si Afiliere.
Site-ul nu este warez sau adult.
Multumesc,
Salut,
Ce alternative serioase de monetizare pot sa folosesc pentru un site cu trafic intre 10.000 si 70.000 unici /zi in afara de Adsense si Afiliere.
Site-ul nu este warez sau adult.
Multumesc,
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Vanzare directa? E probabil una dintre cele mai profitabile forme de publicitate.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ce nisa ai prietene?
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Am acelasi sfat pe care ti l-a dat si Roby : cauta clienti carora sa le vinzi publicitate in mod direct. Acum nu stiu ce fel de divertisment ai tu pe site pentru ca nu ai fost specific, dar sigur poti gasi firme cu care sa discuti direct. Ai nevoie de o oferta in pdf si spor
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Daca divertisment inseamna o pagina de bancuri e destul de greu sa faci vanzarea directa. Daca nu e o pagina de bancuri, da-mi un PM cu site-ul si poate cumpar eu publicitate de la tine
etarget ca alternativa adsense
nu te-a contactat nicio agentie de display?
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)