Salut! Stiti cumva metode noi de monetizare a unui site de filme ?
Salut! Stiti cumva metode noi de monetizare a unui site de filme ?
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
Personal consider ca e greu sa monetizezi un .ro din adsense . Bani putini raportat la spatiul cerul. Consider ca cea mai buna monetizare e din vanzare de link respectiv advertoriale.
depinde de nisa si de unde vine traficul: daca vine din RO sau de la romanii din diaspora. Eu am cateva site-uri ro dar cu trafic din diaspora: UK, Italia, Spania, etc... aduc peste 500 euro pe luna lejer ( evident cu pagina, grup, G+ si toto ce mai misca... . Un site pe nisa money - de la credite la bursa... aduce bani buni si pe trafic din RO. LA filme = reviews merg tot pe adsense, cam 2- 3 euro/1000 de vizite
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Salut,
Mie mi-au acceptat pagina de stiri in scurt timp si nu aveam nici un articol postat, eram inca in faza de lucru cu design-ul. Nu cred ca are vreo legatura cu numarul de articole de pe blog cum am vazut scris mai sus.
Eventual posteaza raspunsul lor aici, asa poate vreo unul din noi reuseste sa "descifreze" mesajul lor de refuz.
poti incerca si afiliere 2 parale
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)