Salut,
Care mai e situatia retelelor de advertising din Romania ?
Care e mai buna momentan (diversitatea reclamelor, CPC, plata la timp, etc), Bursa de reclama sau Etarget ? ..sau altele, daca mai stiti, eventual si din afara, nu doar .ro
Salut,
Care mai e situatia retelelor de advertising din Romania ?
Care e mai buna momentan (diversitatea reclamelor, CPC, plata la timp, etc), Bursa de reclama sau Etarget ? ..sau altele, daca mai stiti, eventual si din afara, nu doar .ro
Salut
Din cate am experimentat etarget este mai eficienta,din cauza ca ofera reclama permanent(pentru tot traficul zilnic).Bursa de reclama plateste mai bine(cpc) insa ofera o expunere de 10-20-30 % din trafic ,in rest pagina goala.
Si la mine functioneaza mai bine etarget. Bursa de reclama este buna pentru banner exchange. De asemenea prin bursa poti sa si strangi credite BEX pe care ulterior sa le vinzi la pretul oferit de ei. Ca idee, 0.05 euro/1000 de afisari.
Am folosit etarget acuma 2 ani,trimiteau clikuri de pe site-uri aiurea din afara...le-am trimis e-mail vre-0 3 adica dar domnul ivan bobal....nu a vrut sa mai raspunda...ca doar nu erau bani lui...L-am intrebat de ce vin clikuri de pe site-ul asta x5.kaz3.info]x5.kaz3.info (intre timp sa modificat).Dar nici ca mi-a mai raspuns cineva
Multi aleg sa afiseze etarget.ro pe site ca au adsense blocat...oricum e o mare magarie la mijloc.Sa fie sanatosi...in viata fizica
Ultima modificare făcută de Krumel; 26th October 2012 la 09:44.
Personal, folosesc bursadereclama dar mai mult cu scopul de a castiga credit BEX! Am realizat o campanie cu buget BEX si am fost multumit de rezultate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)