salut, aveti ceva pareri/sfaturi legate de adf.ly ? fooseste cineva ? merita ?
salut, aveti ceva pareri/sfaturi legate de adf.ly ? fooseste cineva ? merita ?
Sincer vorbind, dacă ai un site măricel de 3-4k pe zi atunci se mai merită. Totuși din punctul meu de vedere, consider că poți scoate mai mult din site și fără să îl aglomerezi atâta cu ferestrele celor de la adf.ly. Încearcă să găsești cumpărători direct pentru spațiile de reclamă disponibile pe site, iar dacă site-ul este unul legal atunci poți folosi cu succes google adsense.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Nu e stralucit, nu prea se merita, iti trebuie trafic maricel ca sa scoti 10-20 E pe care oricum ii poti face si altfel...
scriu pe blog cand n-am ce face ..
Pentru cei care au incercat: livreaza reclame cat de cat targetate sau e pentru promovarea site-urilor ce nu pot fi promovate in mod normal?
Iti poti seta tipuri de site-uri la care sa poti face reclama sau ti se afiseaza random?
Ma uitam acum in exemplul lor de pe prima pagina imi livreaza in momentul in care ma duc spre Google.RO un banner cu bet365.
Strica rau de tot experienta userului in site. Cand dau de reclame din astea, trebuie sa astept si cate 15 secunde. Atunci nu fac decat sa ies din site si sa caut in alta parte, unde nu dau de reclame.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Daniel, nu te obliga sa astepti ca in general la interstitiale ai si buton de "acceseaza direct pagina dorita".
Oricum si eu sunt de parere ca interstitialele sunt cea mai slaba modalitate de promovare pentru ca rata de X este extrem de mare.
@remy, am gasit site-uri la care nu aveam un asemenea buton. Eu nu sunt de acord cu asa ceva. Sunt sigur ca exista metode mai elegante de a introduce reclame.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Eu cred ca ai mai multe sanse sa faci bani cu Adfly cumparand trafic de la ei decat vanzandu-l....mi se pare o solutie foarte ineficienta sa-ti monetizezi traficul de pe site cu adfly.
Am vazut ca e foarte mult folosit pe site-urile ilegale unde userul e disperat sa obtina continutul pus ilegal la dispozitie pe acel site
e clar ca e o modalitate deloc eleganta de a monetiza siteul, nimanui nu-i plac reclamele adfly. intrebare e : merita folosit pe un site care nu poate fi monetizat prin metode gen adsense ?
e cel putin la fel de rentabil ca pop under-urile ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)