Salutare ,
ce retele CPM ok stiti/folositi/recomandati ?
Salutare ,
ce retele CPM ok stiti/folositi/recomandati ?
pe threade urile alea nu s-a mai postat din 2008-2009 si cred ca s-au schimbat destul de multe de atunci..poate niste idei noi ar prinde bine...
Am gasit la repezeala cateva site-uri (12) si le-am pus intr-un notepad. Daca ai timp si chef sa le probezi, da-i bataie .
Merci mult
Daca mai e si altcineva care are propuneri, eventual si experienta cu unele dintre retele..ar fi de ajutor
ma refer la retele cpm care accepta site uri romanesti
trafficrevenue.net - platesc in cel mult 2-3 zile prin Paypal
cpm.biz - feriti-va de ei: redirectionari spre siteuri de pariuri si nu platesc
ity.im - cerere de plata de aproape 3 luni. neplatit.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Poti incerca Clicksor sau chiar CPX Interactiv, dar cei din urma accepta foarte greu...si trebuie sa ai trafic masiv.
Încercați și PopAds.NET, eu i-am tot testat luna asta și tot i-am "bătut la cap" cu plăți mici de 5 dolari pe care-i primeam în maxim 24 ore. Am în jur de 10 plăți, toate efectuate rapid. Sunt tot din rețeaua TrafficRevenue din câte am înțeles, dar sunt mult mai ok decât TrafficRevenue, un exemplu ar fi că, cu TrafficRevenue câștigam 2 dolari pe zi, iar cu PopAds în jur de 5 dolari pe zi, pe același site. Concluziile le trageți voi.
127.0.0.1
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)