M-ar interesa sa stiu cam cati vizitatori ar trebui sa aduni zilnic pentru a atrage companiile ce ofera publicitate CPM si cam care ar fi aceste companii si cum te adresezi lor.
Astept raspunsurile si experientele voastre.
Multumesc anticipat
M-ar interesa sa stiu cam cati vizitatori ar trebui sa aduni zilnic pentru a atrage companiile ce ofera publicitate CPM si cam care ar fi aceste companii si cum te adresezi lor.
Astept raspunsurile si experientele voastre.
Multumesc anticipat
Boom stiu ca vroiau minim 500 de unici / zi.
Ai aici o lista: http://www.vivi.ro/publicitate/
PS1: unii te vor contacta ei primii si la 1000-2000/zi
PS2: te vor contacta si in functie de continutul site-ului si targetul lui
In ultimul timp vad pe tot mai multe site-uri publicitate de la beyond.ro , cine stie , poate chiar o fi buni .
Targetul este divertisment. Flavius beyond nu platesc CPM. Iar din ce am inteles accepta publisheri foarte greu acum pt ca au foarte multi publisheri si nu foarte multi advertiseri.
Platesc 5c pe click insa publicitatea lor nu este una contextuala.
La boom cum functioneaza ?
Se poate face cerere ?
Marius Cristian ce ti se pare asa amuzant ?
Tu site-uri de genul conquiztador, vrem fundase, vrem inaintase, sport.ro, alice, cum le consideri ? Nu divertisment ?
Bineinteles ca au avantajul de a fi site-uri ale marilor trusturi de presa, totusi daca la ei se poate la altii de ce nu s-ar putea ?
fabius, depinde de limba, depinde de continutul site-ului si de locul din care ai vizitatorii foarte mult.
Tribal fusion cere doar 2k unici/zi minim, DAR din State si daca ai cam 25% procentul de vizitatori din Statele Unite pe site, inseamna ca ti-ar trebui 8-9k unici/zi ca sa fii acceptat de reteaua lor de publicitate. Sa nu mai vorbim de faptul ca ei refuza orice site cu design care aduce a template free, old, sau chestie destul de poor care nu poate fi asociata cu reclamele lor.
Majoritatea retelelor mari de publicitate CPM din afara cer peste 100,000 vizitatori pe luna.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)