Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 33

Subiect: Google AdSense mi-au furat banii

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.329
    Putere Rep
    38

Implicit Google AdSense mi-au furat banii

Google mi-a furat banii... si o sa protestez peste tot impotriva lor...

O sa vedeti...

Nu am bani sa ii dau in judecata dar ii pot avertiza pe altii ca cei de la google sunt niste hoti.

Mi-au spus si mie altii, dar am zis... noooo nu se poate sa faca o companie serioasa una ca asta, au trisat aia si nu vor sa spuna, mint cu nerusinare. Acum imi pare rau ca nu i-am crezut, si ca erau chiar cinsiti , cei de la google sunt niste hoti ordinari.

Mi-au taiat contul, fie, nu mai imi dau bani, treaca si asta, dar de 3 saptamani nu primesc nici un raspuns de la ei, cred ca le-am scris un mail 2 al 2-3 zile apoi am asteptat cu infigurare un raspuns.

O sa protestez peste tot, pe toate forumurile, pe toate siteurile, si nu ma voi opri numai aici, saptamana viitoare sau peste 2 saptamani o sa ma vedeti in Piata Presei Libere cu un panou mare pe care o sa scriu ca sunt niste hoti, o sa stau acolo toata ziua si toate masiniel si oameni care vor trece vor vedea panoul.

Haotik

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Calmeaza-te.

Spune-ne mai multe.

Poate te putem ajuta.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.329
    Putere Rep
    38

Implicit

TI-am dat si mail de pe office AT nanotel.ro

Motivul INVALID CLICKS, le-am scris mail in seara aia explicandu-le ca sunt nevinovat, desi engleza mea nu e cea mai corecta engleza.

Le-am scris mail la 2 zile iar , si porma le-am tot scris, la un moment dat le-am scris mail de pe alta adresa de mail, gandindu-ma ca poate prima au blocat-o cumva, le-am scris pana si mail dala standard cum e pe blogul tau, le-am scris si catre suport@adsense, si catre cele 2 adrese adsense-adclicks@google.com si adsense-adclicks-appeal@google.com le-am scris si in romana.

2 saptamani am stat bolnav in noaptea in care am primit mailul am crezut ca a picat cerul pe mine. Acum mi-am revenit si e vremea sa protestez impotriva hotilor. Trei zile nu am vorbit cu nevasta si nu stia ce am.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Hai ca nu o fi atata de mare suma... consoleaza-te cu ideea ca s-a intamplat si gata... am mai spus-o undeva pe aici : nu faceti o rpioritate si nu va bazatei numai pe adsense

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.329
    Putere Rep
    38

Implicit

Deci, in afara de cateva siteuri mici care produceau pe luna ceva de genu, pe langa zero acolo, am muncit mult la un site de free blog host cu adsense sharing revenues. Adica 60% din reclama adsense care apare este a blogerului si 40% este a mea, ca sa iti mai spun cate ceva despre mine sau despre munca mea, modulul de Adsense Sharing Revenues For WPMU (multi ads) este facut de mine si e primul modul din lume care face asta si o face corect. Bineintes ca acum ca mi-am revenit dupa "boala" o sa modific modulul sa mearga si cu alte sisteme de afiliere. Temele puse la dispozitia blogerilor au fost modificate si optimmizate, etc. Multa munca, si dupa atata munca te trezesti ca e degeaba.

Nu ma doare de bani, ma doare pentru cont si pentru ca sunt hoti, ca tot omul care munceste spera ca odata, candva va realiza ceva maret. Ceva frumos cu trafic mult si atunci poate voi vrea sa fac bani cu adsense, sume frumoase, si nu voi putea, am un handicap.

2 la mana. Vreau sa stiu ce sa intamplat, am cumnata am prieteni, fac eu cumva rost de cont de adsense dar pentru ce sa fac rost ca dupa cateva luni in care le tin reclama sa imi dea, fix p***. Sunt niste hoti asta e adevarul, daca nu erau hoti imi respundeau la mailuri.

upper este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    36
    Putere Rep
    33

Implicit

am citit de DP de multi altii care foloseau de multa vreme Adsense ... si au luat ban aiurea.Odata banat,nu mai poti reintra in sistem si presupun ca nici nu mai esti o prioritate pentru ei.De obicei mie imi raspund in 3-4 zile la mail-uri.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    45

Implicit

Nu stiu ce a fost acolo cu adevarat, dar avand in vedere ca vorbesti despre un sistem de free host, unde unul isi poate face site/blog, pe care apar reclame adsense din contul tau, castigand totusi si blogerul ceva, nu crezi ca este posibil ca unul sau mai multi blogeri sa fi dat click pe reclame ca sa castige bani? Asa s-ar explica faptul ca ai intrat in atentia lor pentru clickuri frauduloase...

Altfel, ma gandesc ca totusi nu s-ar preta adsense la.. gainarii d-astea... Presupun ca suma nu depasea 100$ ... Desi daca ar "fura" de la fiecare publisher 1$, la cati sunt, s-ar strange o mica avere...

eRwin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th August 2005
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    460
    Putere Rep
    37

Implicit

Mai mult ca sigur toto are dreptate!

Degeaba esti tu onest, daca sistemul de revenues sharing permitea ca utilizatorii sa abuzeze de increderea acordata.

Probabil trebuia sa fi pus la punct si un filtru care sa nu permita aparitia anunturilor adsense, imediat ce utilizatorul daduse mai mult de 2-3 click-uri pe ads-ul google.

Incearca sa explici aceasta situatie departamentului de relatii cu clientii si ai grija ca tonul de abordare sa fie unul decent si obiectiv. Totodata redactarea mailului sa fie ireprosabila din toate punctele de vedere, intrucat poate crea o impresie rea daca textul contine greseli gramaticale ori de alta natura.

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    749
    Putere Rep
    36

Implicit

mda. Imi pare super rau sa aud asa ceva. politica lor in ceea ce priveste invalid clicksurile e dura rau. Cad multe capete nevinovate. Totusi nu pot sa inteleg de ce nu coopereaza pe urma sa te lamureasca ce s-a intamplat. Este o mare nesimtire.

Posibil sa se fi intamplat ce zice Toto cu clickurile. Totusi esti innacetabil ca nu primesti un raspuns. Lucru acesta nu-l pot pricepe. Trimite-le o notificare ca-i dai in judecata.

Nu stiu care ar fi solutia sa ne ferim de asa ceva.
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

eRwin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th August 2005
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    460
    Putere Rep
    37

Implicit

Poate o solutie pe viitor e folosirea de catre noi a http://www.adlogger.org/ si trimiterea de mailuri de avertizare din cand in cand la AdSense, cu IP-urile care dau click-uri multiple.

La o adica poti avea acest schimb de mailuri dovada a bunei credinte, care cu siguranta poate fi un atu in negocierea recuperarii contului, in eventualitatea unei surprize de genul relatate de haotik.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google analytics adsense vs google adsense
    De Cristi G în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd March 2010, 13:30
  2. Cum primesc banii de la google adsense?
    De d_alinus2004 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 29th November 2009, 23:27
  3. de unde ne ridicam banii de la adsense ?
    De EPoX în forumul Google
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 20th May 2009, 14:41
  4. Banii de Adsense
    De Marius Mailat în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 26th March 2009, 11:41
  5. Ce faceti cu banii din Adsense
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 5th August 2008, 00:02

Permisiuni postare