Deci, in afara de cateva siteuri mici care produceau pe luna ceva de genu, pe langa zero acolo, am muncit mult la un site de free blog host cu adsense sharing revenues. Adica 60% din reclama adsense care apare este a blogerului si 40% este a mea, ca sa iti mai spun cate ceva despre mine sau despre munca mea, modulul de Adsense Sharing Revenues For WPMU (multi ads) este facut de mine si e primul modul din lume care face asta si o face corect. Bineintes ca acum ca mi-am revenit dupa "boala" o sa modific modulul sa mearga si cu alte sisteme de afiliere. Temele puse la dispozitia blogerilor au fost modificate si optimmizate, etc. Multa munca, si dupa atata munca te trezesti ca e degeaba.

Nu ma doare de bani, ma doare pentru cont si pentru ca sunt hoti, ca tot omul care munceste spera ca odata, candva va realiza ceva maret. Ceva frumos cu trafic mult si atunci poate voi vrea sa fac bani cu adsense, sume frumoase, si nu voi putea, am un handicap.

2 la mana. Vreau sa stiu ce sa intamplat, am cumnata am prieteni, fac eu cumva rost de cont de adsense dar pentru ce sa fac rost ca dupa cateva luni in care le tin reclama sa imi dea, fix p***. Sunt niste hoti asta e adevarul, daca nu erau hoti imi respundeau la mailuri.