Psyche - da, poti alege engleza, dar imediat cum apara limba romana, va trebui sa schimbi.
Boingeanu Ben
Ok, incerc... chiar sunt curios![]()
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Asteptam totusi sa se poata inregistra pagini si in limba romana ...
Am dat si un email la cei de la suport, insa nu ma astept la un raspuns prea devreme![]()
Am o intrebare, de prost gust probabil, dar sint curios. Site-urile pe care sint afisate adurile in romana sint gazduite .ro sau www?
Fac un test si vreau sa stiu daca adurile sint afisate doar pe site-urile gazduite .ro
Acum 2 saptamani facusem un alt test asemanator, dar nu imi apareau adurile in romana. Hostul era www nu .ro
Mersi.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Mi-am confirmat singur.
Site-urile detin aduri in romana indiferent de gazduire. Acum 2 saptamani cand testam acest lucru, adurile romanesti nu erau afisate.
Acum acelasi blog, acelasi continut, aceeasi limba si acelasi server fac sa arate aduri in limba romana.
Cred ca e destul de clar...trebuie doar confirmat de Adsense.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Ceva se intampla si poate are cineva o explicatie ca eu nu am : am pus de dimineata adsense pe un site si reclama afisata este mixta, ba romana, ba engleza. Continutul site-ului este integral in romana, exista vreo explicatie ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)