Hmm, se pare ca merge. Un articol interesant aici: http://blog.blogoree.ro/2007/03/03/p...espre-adsense/
Hmm, se pare ca merge. Un articol interesant aici: http://blog.blogoree.ro/2007/03/03/p...espre-adsense/
E un raspuns foarte normal! As fi vrut sa vad care angajat google ar fi avut curajul sa vopseasca peretele inaintea luarii unei pozitii oficiale
Legat de Zoso... intr-un fel are farmecul lui! Pozitia lui intotdeauna genereaza disputa, de aici si succesul lui printre pamanteni. Nu-l venerez ca altii, dar aflu destul de des ceea ce ma intereseaza, din blogul lui. Este adevarat ca a fortat nota cu link-ul acela care trimite spre documentatia in limba romana (tehnici diversioniste)... Oricum e un blog, nu REUTERS![]()
Ultima modificare făcută de eRwin; 8th March 2007 la 01:33.
Bun..sa revenim la oile noastre.
Adsense si adwords au documentatie in romana din 2006.
Conturile de Adsense, cel ptuin nu au optiune ptr limba romana, inca.
E doar o isterie printre cei care nu stiu sa se informeze.
Tot ce e cert e ca pe site-urile cu continut romanesc a aparut o optiune in limba romana si nici de aia nu sint sigur ca e noua.
Ceea ce sint sigur, dupa un test facut aseara, e ca acum Adsense accepta listarea de reclame in limba romana pe site-urile ce detin continut romanesc.
Acum 2 saptamani nu se putea vb de asa ceva.
Asa ca, chill people..nu e armaghedonul inca.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Sorry guysnu am fost destul de atent , stiti si voi cum e cu euforia asta !
Multumesc .
Trebuie sa recunosc ca in privinta AdSense sunt cam extra-terestru... am cont adsense de foarte multa vreme, am si uitat de cand, facut din teribilism si poate din lipsa suficienta de informare...
Dupa tot entuziasmul asta am incercat sa-mi fac un alt cont pentru Adsense, uitasem de primul... am folosit alt site si alta adresa de e-mail decat cele folosite initial si surpriza : dupa aproape 48 de ore primesc raspunsul ca n-am voi sa detin conturi duplicate / multiple pe adsense; ba mai mult mi-au si spus pe ce adresa de e-mail am facut primul cont si am putut astfel sa-l recuperez.
Partea interesanta abia acum incepe, desi s-ar putea sa ma insel : in My Account la Display language apare : Romanian...
PS : Legat de "anomalia" amintita intr-un posta anterior, afisarea mixta a reclamei in Romana si Engleza, cred ca am gasit o explicatie : lucrul asta se intampla pe paginile proaspete pe la care nu a trecut nici un boot.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
LOL, nici mie nu mai imi apare casuta aia acum.
Poate o "updateaza"![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am incercat sa ma inscriu cu site-ul www.vreausafiumama.ro si nu ma accepta... desi pe site sunt publicate reclame romanesti. Care sunt criteriile de acceptare?
Postat în original de mailul primit
miller - fi atent, vad ca vrei sa moara si capra vecinului.
Nu recomand, dar pasul de acceptare se trece usor daca ai pe site o pagina in engleza pe care o recomanzi ca si link unde vei pune reclamele.
Boingeanu Ben
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)