Pe cei care au incasat deja bani din AdSense as dori sa-i intreb ... care e procedura exacta de primire a banilor ?
- Ca persoana juridica trebuie sa le emiti o factura si ei iti vireaza banii in cont ?
- Dar ca persoana fizica ? Care e procedura ?
Pe cei care au incasat deja bani din AdSense as dori sa-i intreb ... care e procedura exacta de primire a banilor ?
- Ca persoana juridica trebuie sa le emiti o factura si ei iti vireaza banii in cont ?
- Dar ca persoana fizica ? Care e procedura ?
Off-topic, da' tot citeste tot poporul topicul asta.
In romana nu scrie![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
E prima data cand am un CPM asa de mare avand in vedere faptul ca site-ul este unul ce nu depaseste 150 vizitatori pe zi. Pina acuma am avut doar CPM doar 0.9 sau 1.10 $ cel mai mare. Ce s-o fi intamplat??
N-am avut rabdare sa rasfoiesc ultimele pagini din acest topic (sambata 7 aprilie a fost ultima data cand am intrat pe net) dar descopar astazi ca Adsense este 100% in limba romana (ma refer la parte de dupa logare in cont).
SUPER !!!!!!!!!!!!!!!
Sunt şanse ca perioada de evaluare a site-ului să dureze mai mult de 7 zile? M-am înscris sâmbătă, când am citit prima dată de oficializarea limbii române.
Mulţumesc.
Salut!
Adsense nu e totul pentru un site. Mai sunt foarte multi alti factori de care trebuie sa tii seama. Romania are deficiente la multe capitole. Si asta se datoreste si faptului ca majoritatea folosesc programe piratate, fara licenta. Numarul de licente pentru o anumita tara da indicele de interes. Totul e pe baza de algoritmi. Deci la noi mai dureaza pana vom intra in top. In definitiv banii inseamna totul intr-un fel sau altul.
Vad ca limba romana a disparut si din formularul de aplicare ca si din pagina de login.
Ce sa mai intelegem din asta?
Meteo Comănești Romania, Războiul rece la examen.
Mesaj de la Google AdSense Support (evidentierea textului cu bold, facuta de mine):
Io nu mai inteleg nimic..... Adica avem sau nu avem voie la AdSense?Hi Mihai,
We appreciate your following up in this matter. Please understand we don't
currently offer support for sites in Romanian. We may offer this support
in the future, so please feel free to check back at
https://www.google.com/support/adsen...py?answer=9727 for
updates.
I understand that you know of other Romanian language sites that show
Google ads. Since we respect the confidentiality of all publishers, we're
not able to disclose any additional details of our relationships with
other sites. However, please remember that we do monitor all websites for
compliance with our program policies (
https://www.google.com/adsense/policies?hl=en_us ).
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)