Uite ca m-am uitat asa in treacat in cont si se pare ca nenea de la etarget a facut plata pe data de 12 august 2013, deci banii trebuie sa fie la locul lor in cont![]()
Uite ca m-am uitat asa in treacat in cont si se pare ca nenea de la etarget a facut plata pe data de 12 august 2013, deci banii trebuie sa fie la locul lor in cont![]()
Nu am tata nicio plata facuta , asta mor, ca am si o suma mare, dar vad ca la sume mari nu platesc.
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Am primit in fiecare luna plata,sume peste 300 lei..dar pe luna trecuta (august) am avut o suma mica - 80 lei pe care trebuia sa o primesc acum in septembrie..dar nu mai vor sa plateasca.
I-am scos.
mie mi-au facut plata luna asta , dar platesc slab , o sa-i scot ca nu merita 0.2 lei click-ul
Ultima modificare făcută de avram; 24th September 2013 la 13:26.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Platesc mereu la timp.Am avut luni in care am avut venituri mari de la ei si au platit la fel ca intotdeauna , intre 10 si 20 a lunii.
Intr-adevar rata de click si pretul per click este mic,insa este o alternativa la Google Adsense.
Eu am terminat cu etarget de azi. Am primit un mail ciudat de la ei cu o anexa din care reiese ca le sunt dator cateva sute de lei din 2010, fara absolut nicio explicatie. Cica am doua optiuni: sa confirm ca sunt de acord si sa le dau banii sau, daca ma opun, sa le trimit dovezile ca nu sunt dator!!!
Nu stiu daca sa rad sau sa radLe trimit si eu o foaie ca-mi sunt datori 1 milion de lei, daca se opun sa-mi trimita dovezile ca nu e asa.
ai incercat sa lamuresti la INFOLINE 031 81 07 440
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Ce mai puteti sa imi spune-ti despre etarget? Cum stau cu platile? Platesc la timp?
Are rost sa imi fac cont sa promovez reclamele lor pe un site cu peste 10k/zi?
Multumesc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)