As dori sa stiu si eu cum/cand face plata mai exact etarget . Luna trecuta am facut peste 50ron, cum ii scot ?
As dori sa stiu si eu cum/cand face plata mai exact etarget . Luna trecuta am facut peste 50ron, cum ii scot ?
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
De ce folositi etarget in defavoarea adsense? Au si ei avantajele lor? Daca da, care?
Firma romaneasca, posibil de incredere,plateste bine, adsense nu imi place.
la 700 click-uri , faceam 100ron
Nici eu nu recomand ETARGET.
Au un CPC slab si putine reclame de afisat.
Nici o retea de publicitate nu-i mai buna decat ADSENSE doar ca este cam greu sa afisezi reclamele lor pe site-uri cu trafic mare deoarece site-urile cu trafic mare sunt warrez si nu sunt acceptate.
Eu am folosit etarget pe un site unde aveam si chestii X asa ca nu au nici o treaba daca esti abil.
Evident ca daca poti folosi adsense nu e bine sa pui etarget pe site-urile romanesti.
Etarget este insa e o alternativa romaneasca la cei cu site-uri in lb. romana care au fost banati de adsense. Sigur ca platesc penibil, ctr foarte mic (cam de 10 ori mai mic decat adsense-ul) si ecpm mic cat o furnica (aveam medii si de sub 1 cent pe click din cauza ca platesc in lei deci este loc de mai putin).
Per total insa sunt seriosi (acum cativa ani era un serviciu ceva numit "Beyond contextual" care si in ziua de azi imi datoreaza destul de multi banuti si care nu platea decat dupa mari insistente), asadar etarget platesc la timp, acum poate ca intarzie ceva ca e perioada de concedii, dar decat nimic sunt buni si ei.
Am sunat azi, la ora 14:20 si mi sa dat ocupat. Seriosss ? M-au dezgustat, am sunat a doua oara si nu au mai raspuns, nici un ocuapt, nimic.
Tin sa mentionez ca mesaj au avut timp sa imi trimita cu "activitate suspicioasa", insa pentru a primi niste raspunsuri, nu dau de ei.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)