Postat în original de
lovelife
Pai si eu ca firma ce nu sunt platitoare de TVA si care fac acea declaratie platesc din banii primiti de la Google Ireland si TVA? sau doar Google isi deduce TVA, pentru ca in ce primesti de la Google nu este trecut nicaieri TVA
Tva nu platesti, pt ca incasezi firma-firma, adica se factureaza fara tva. (daca ai tva intracomunitar sau specifici pe factura)
Eu zic sa nu-ti bati capul atat de tare momentan. Cand sari de un 1000 euro pe luna, poate merita sa incepi sa-ti faci niste calcule.
Momentan plateste ceva, pt ca e normal, si ocupate mai mult de business decat sa-ti bati capul cu fiscul, pt ca ei nu se pricep sa-ti explice ce si cum. Iti garantez ca nimeni nu stie de la administratia locala.
NU cred ca felul in care a platit tymbrak e ok, dar e "Ceva", nu e "rea vointa", este "eu am platit dar voi nu ma ajutati sa aleg optiunile bune, asa ca am platit cum cred eu". Eu asa as merge pt moment. PUNCT.
@d.maihai, am specificat asta inca de la inceput, nu are rost sa ma repet.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.