Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Probleme in paradis [ ADSENSE ]

Ionut D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th November 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    348
    Putere Rep
    35

Implicit Probleme in paradis [ ADSENSE ]

Am in cpanel-ul contului adsense, nou facut, fara pin, pinul trimis dupa data de 11.11.2014, depasisem supa de 70e, urmatorul mesaj:
    probleme.jpg

Ce pot face pentru a primi banii dupa cont ? Domeniul era relativ nou 2-3 luni, a fost acceptat PRIN EL contul adsense.

Nerespectarea anterioara, asta inseamna ca cineva a avut domeniu inainte de mine, a facut prostii si acum o patesc eu ?

Bun, rezolvarea problemei care este ? rezolvarea problemei presupune luarea banilor facuti luna aceasta.
    Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Nu am inteles care e mesajul.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th November 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    348
    Putere Rep
    35

Implicit

Acela de mai jos. Este print screen problema este nerespectarea anterioara si detalii ce nu a avut pe site

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Ciudat. Print screenul acela se poate accesa (in cazul meu) doar daca ma uit in cache la Google, altfel atasamentul nu imi apare.

Ce e in linkul exemplu? Sper ca nu e vorba despre site-ul de filme din semnatura. Mesajul e destul de clar: siteul contine elemente care nu sunt compatibile cu TOS-ul Adsense.

Poti incasa banii atata vreme cat contul nu a fost dezactivat.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th November 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    348
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Ciudat. Print screenul acela se poate accesa (in cazul meu) doar daca ma uit in cache la Google, altfel atasamentul nu imi apare.

Ce e in linkul exemplu? Sper ca nu e vorba despre site-ul de filme din semnatura. Mesajul e destul de clar: siteul contine elemente care nu sunt compatibile cu TOS-ul Adsense.

Poti incasa banii atata vreme cat contul nu a fost dezactivat.
    Dar dupa ce bag codul pin, nu ar trebui sa imi reverifice contul ? Desi sa iti explic timp de o luna am pus reclamele pe site-ul asta. am facut x euro, apoi am primit mesajul acela. Contul adsense la fel, are o luna,nu are PIN-ul activ, insa bani exista in cont, contul functioneaza. Cum pot face sa primesc banii?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Ai primit pana cum vreo plata?
    Ai intrat la Payment settings sa setezi o metoda de plata, sa o configurezi si sa stabilesti cum vor fi facute platile automate?
    Mai sus Nichita a spus ca, din ce se intelege, tu ai probleme cu site-ul respectiv si ca daca ai contul activ platile vor merge in continuare si poti adauga alte site-uri. Pe acel site nu vei putea pune anunturi AdSense. Asta era ideea.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th November 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    348
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Ai primit pana cum vreo plata?
    Ai intrat la Payment settings sa setezi o metoda de plata, sa o configurezi si sa stabilesti cum vor fi facute platile automate?
    Mai sus Nichita a spus ca, din ce se intelege, tu ai probleme cu site-ul respectiv si ca daca ai contul activ platile vor merge in continuare si poti adauga alte site-uri. Pe acel site nu vei putea pune anunturi AdSense. Asta era ideea.
    Daca erai mai atent misu am specificat TOTUL despre contul adsense. Am spus CONTUL e la fel de nou ca si site-ul. Citete mai sus ce am scris.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Daca si tu erai atent nu deschideai subiectul asta. Asa ca, mai important e ce intelegi tu, cel care ai deschis subiectul, nu eu. Si daca vrei sa intelegi, intelegi. Daca nu...

Ai dreptate, nu am fost atent, eu nu observasem ca tu ai un cont Adsense neconfirmat in care ai strans o suma mai mare de 70 de Euro cu un site care nu respecta politicile Google Adsense.
    Dupa o luna Google a descoperit ca site-ul tau nu respecta politicile si a dezactivat difuzarea anunturilor pe acel site. Tu ai incalcat politicile lor si nu cineva cine a avut domeniul inainte!
    Intre timp ai primit PIN-ul de confirmarea adresei si tu vrei sa-ti spunem noi daca Google iti va da sau nu banii, fara sa faci confirmarea.
    Asta e ideea?
    Confirma adresa, configureaza platile si astepata. Crezi ca poate exista alta metoda?

Ti-a spus clar Nichita: "Poti incasa banii atata vreme cat contul nu a fost dezactivat."
    La fel de bine Google poate interveni asupra sumelor sau poate dezactiva contul fara sa mai faca plata. Nu poti afla pana nu parcurgi pasii.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th November 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    348
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Daca si tu erai atent nu deschideai subiectul asta. Asa ca, mai important e ce intelegi tu, cel care ai deschis subiectul, nu eu. Si daca vrei sa intelegi, intelegi. Daca nu...

Ai dreptate, nu am fost atent, eu nu observasem ca tu ai un cont Adsense neconfirmat in care ai strans o suma mai mare de 70 de Euro cu un site care nu respecta politicile Google Adsense.
    Dupa o luna Google a descoperit ca site-ul tau nu respecta politicile si a dezactivat difuzarea anunturilor pe acel site. Tu ai incalcat politicile lor si nu cineva cine a avut domeniul inainte!
    Intre timp ai primit PIN-ul de confirmarea adresei si tu vrei sa-ti spunem noi daca Google iti va da sau nu banii, fara sa faci confirmarea.
    Asta e ideea?
    Confirma adresa, configureaza platile si astepata. Crezi ca poate exista alta metoda?

Ti-a spus clar Nichita: "Poti incasa banii atata vreme cat contul nu a fost dezactivat."
    La fel de bine Google poate interveni asupra sumelor sau poate dezactiva contul fara sa mai faca plata. Nu poti afla pana nu parcurgi pasii.
    Eu aici vreau sa ma faci sa inteleg, de ce imi spune nerespectarea anterioara? Si celalalt care a avut domeniu, avea content neacceptat de google ads si a spus "nerespectarea anterioara" ? Daca da, eu inca nu am primit pin-ul, dar eu daca il primesc luna asta, maine chiar, il pun, pot primi luna aceasta banii din cont ?

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Stiti ce nu inteleg eu? Spune ca adsensa a fost acceptata pe acelasi site si dupa o luna sau ceva timp a fost anulata. Nu stiu daca se fac asemena greseli, dar acum iti verifica site-ul unde postezi la sange. Vor sa fie usor si la navigare, dara la continut. In cont scrie Stare Nerezolvata. Daca e din cauza ta, modifca site-ul, seteaza ca fiind rezolvata si da-i o reevaluare adaugand acolo codul problemei. Il gasesti in avertisment. Desi nu cred ca mai ai sanse. Daca iti vine pinul si sodul tau este de peste 70 de euro iti va face plata.

Totusi e bizar. cum sa te aprobe si la ceva timp sa te restrictioneaze.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. probleme cu reclamele adsense
    De zgabu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 7th September 2013, 11:48
  2. Probleme cu CPC la Adsense
    De danutz9100 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 21st December 2011, 20:27
  3. Probleme adsense
    De Zargan în forumul Google
    Răspunsuri: 3