Postat în original de
Mishu
Daca si tu erai atent nu deschideai subiectul asta. Asa ca, mai important e ce intelegi tu, cel care ai deschis subiectul, nu eu. Si daca vrei sa intelegi, intelegi. Daca nu...
Ai dreptate, nu am fost atent, eu nu observasem ca tu ai un cont Adsense neconfirmat in care ai strans o suma mai mare de 70 de Euro cu un site care nu respecta politicile Google Adsense.
Dupa o luna Google a descoperit ca site-ul tau nu respecta politicile si a dezactivat difuzarea anunturilor pe acel site. Tu ai incalcat politicile lor si nu cineva cine a avut domeniul inainte!
Intre timp ai primit PIN-ul de confirmarea adresei si tu vrei sa-ti spunem noi daca Google iti va da sau nu banii, fara sa faci confirmarea.
Asta e ideea?
Confirma adresa, configureaza platile si astepata. Crezi ca poate exista alta metoda?
Ti-a spus clar Nichita: "Poti incasa banii atata vreme cat contul nu a fost dezactivat."
La fel de bine Google poate interveni asupra sumelor sau poate dezactiva contul fara sa mai faca plata. Nu poti afla pana nu parcurgi pasii.