Buna ziua tuturor. Se pare ca Google mi-a facut un cadou foarte frumos de Craciun si s-au decis sa-mi inchida contul de Google Play. Ideea este urmatoarea:
Avem un studio de creeare jocuri pentru android, iar cand zic "avem" vreau sa spun ca suntem 3 persoane asociate care lucreaza in acelasi birou. Aceste "trei persoane" au avut conturi deschise la Google Play, fiecare activandu-si contul cu ajutorul PIN-ului primit pe adresa respectiva. Acum toate aceste trei conturi, reprezentand o munca de cel putin 1 an, sunt acum inchise din cauza acestui motiv:

Cod:
This is a notification that your Google Play Publisher account has been terminated.

REASON FOR TERMINATION: Prior violations of the Content Policy and Developer Distribution Agreement by this or associated accounts as outlined in previous emails sent to the registered email address(es) of the Publisher account(s).

Please note that Google Play Publisher suspensions are associated with developers, and may span multiple account registrations and related Google services. If you feel we have made an error, you can visit the Google Play Help Center article for additional information regarding this termination.

Do not attempt to register a new developer account. We will not be restoring your account at this time.

The Google Play Team
Google spune ca mi-am creeat alte conturi doar pentru mine. Problema este ca noi am folosit acelasi calculator pentru a verifica veniturile/statisticile aplicatiilor si tot acelasi calculator pentru a adauga aplicatiile (.apk-urile ). Fiecare si-a verificat de asemenea statisticile de pe calculatorul personal, respectiv telefonul.
Sincer nu m-am gandit o secunda ca ar fi o problema sa folosesti acelasi calculator, atata timp cat am verificat multe conturi de pe google play si sunt multi care au mai multe conturi, cum ar fi si "gigantii" TabTale, care desigur produc foarte mult insa daca aceasta este o incalcare a politicii de ce sa se faca diferente ? Pentru ca au folosit alt calculator? Plus ca majoritatea cam au inca un cont "de siguranta" in cazul in care iti inchide unul din ele. Bai e daca le vezi toate inchise

Intrebarea mea, este, daca mai am vreo sansa sa imi recuperez contul? Am trimis mail la ei, insa nu stiu daca o sa-mi raspunda cineva vreodata. I s-a mai intamplat cuiva ceva de genul? A reusit sa rezolve ceva?
Daca nu mi-l mai activeaza, sa inteleg ca eu nu o sa mai pot sa-mi fac alt cont vreodata?

Sarbatori Fericite tuturor !